Garmin

Garmin Forerunner 35 White

010-01689-13

Beépített GPS-es csuklóról mérő alap pulzusmérő órája a Garminnak.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

62 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
vissza a termékekhez

GARMIN FORERUNNER 35

 Akciós ár: 62 900 Ft (Eredeti ár: 69 900 Ft)

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ CSUKLÓRÓL PULZUSMÉRŐS GPS-ES ÓRA

  • csuklóról optikai pulzusmérés
  • GPS-es sebesség/tempó és távolságmérés
  • letöltve láthatjuk merre járrtunk és milyen szintemelkedési profilunk volt
  • okostelefonos értesítések
  • edzés online követése és zene vezérlés
  • automatikus telefon szinkronizálás
  • fejleszthető szenzorokkal (pulztus, sebesség/tempó, pedálfordulat)

 

 

VIBRÁCIÓS REZGÉS

A rezgési figyelmeztető hasznos pulzuszóna átlépéskor, avgy az automatikus köridő értesítékor, de rezeg az óra, ha a piros lámpánál megállunk, s megállítja állóhelyzetben a stoppert. Természetesen a telefonos értesítésekkor rezgéssel is figyelmeztet az óra edzésen kívül is.

 

PULZUSMÉRÉS

A Forerunner 35 csuklóról méri a pulzust a garmin álltal használt Elevate technológiával. Mellkaspánti pulzusmérővel bővítható a Forerunner 35. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

 

 

FUTÁS KÖZBEN

Beépített GPS-nek köszönhetően méri a távolságot, sebességet vagy tempót, illetve a beépített pulzusmérővel a pulzust és az elégetett kalóriákat.

 

FUTÁS/SÉTA MÓD

Az óra megmonja mikor érdemes futásról sétára váltanod, hiszen nem minden a sebesség. Ahhoz, hogy keringási rendszered fejlődhessen intervallumos edzéseket is be lehet iktatnod.

 

KAPCSOLÓDVA

Amikor a forerunner 35 kapcsolódva van Bluetooth Smart rendszeren keresztül egy arra alkalmas okostelefonnal (zerge.info/BLE) behúzza a telefonról a híváskijelzést, sms-ket, illetve az önnek szóló értesítéseket. Az óra szoftverfrissítéseit is megoldhatjuk vezeték nélkül, okostelefonhoz kapcsolódva. S ma már szinte minden Garmin órában megtalálható a zene vezérlés is. A LiveTrack funkció edzés közben használható, melyel barátainknak lehet érdekes funkció, így nyomonkísérhetik futásunk online is.

 

 

AKTIVITÁSMÉRÉS

A napi 24 órás, heti 7 napos megfigyelés igen fontos lehet, főként annak, aki életmódot szeretne váltani. A napi lépésszám egy olyan egzakt szám, mely össze tudja hasonlítani a napokat egymással, legyen szerda vagy szombat. Beállítható az órán egy kívánt lépésszám, így látjuk mennyi is hiányzik még az adott napon, s könnyen leküldhetjük a számot nullára. Amint 1 órán keresztül inaktívak vagyunk, az óra rezegve figyelmeztet arra, hogy ideje 100-200 métert sétálunk. A nap közbeni aktivitásmérésen felül az Forerunner 35 az éjjszakát is nézni tudja, így láthatjuk objektíven napi és heti alvásidőnk, illetve azt is, milyen mélyalvási funkcióink vannak, s hogyan befolyásolja szervezetünk, ha hamarabb fekszünk le.

 

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák