Garmin

GARMIN Forerunner 210 MULTICOLOR

010-00863-42

Beépített GPS-es órája a Garminnak, textil pulzusmérő pánttal, női és férfi kivitelben. Állítható pulzuszóna, számítógépre letölthető edzések.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

74 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

GARMIN FORERUNNER 210

 

 

Plusz tudása az FR110-hez képest:

  • Beállítható pulzuscélzóna
  • premium textil mellkaspánt jár hozzá
  • kapcsolható hozzá FOOT POD
  • aktuális, azaz pillanatnyi sebességkijelzés edzés közben

Az edzés legkönnyebb módja. Mivel a GPSbe van építve az órába, mindig tudjuk milyen messze és milyen gyorsan jutottunk el - további kiegészítők nélkül is. Gyakorlatilag nem szükséges beállítani az órát, csak nyomja meg a Start gombot és indulhat is.

 

Edzés okosabban, nemcsak keményebben

Akár valamilyen komolyabb cél eléréséért küzdünk, vagy csak fittebbek szeretnénk lenni, a pontos edzési adatok kulcsfontosságúak.  Minden edzés adat eltárolódik a belső memóriában, így bármikor újra megtekintjük az utolsó heti vagy havi edzéseinket. Akár fel is tölthetjük a Garmin ConnectTM weboldalra, hogy kielemezhessük, vagy csak naplózhassuk edzéseinket.

 

Könnyen használható

A Forerunner 210 az eddigi legegyszerűbb fitnesskészülékünk. A dobozból kivéve és feltöltve, a műholdak bemérését követően és néhány kérdést megválaszolva azonnal használható. Nyomja meg a Startot, ha befejezte, akkor csak a Stop gombot. Igen, ennyire egyszerű.

 

 

 

Menjen a szíve után

A Forerunner 210 egyes változatai alaptartozékként szívritmusmérőtis tartalmaznak, így ellenőrizhetjük pulzusunk. A kalóriaszámítás is a pulzusalapján történik, így pontosan követheti az elégetett kalóriákat. Ha szívritmusmérő nélküli Forerunner 210-et vásárol, külön is megveheti a kiegészítőt, vagy bármilyen *ANT+ TM rendszerű pulzusmérőt használhat.

 

 

Tárolás, elemzés, megosztás

A kezdő és a haladó futók tudják, hogy az adatok elemzése motíváló lehet, valamint a fejlődéshez szükséges információkat tartalmaz. Az adatok követése egyszerű a Garmin Connect használatával, mely a weboldalunk az ingyenes elemzéshez és megosztáshoz. A Garmin Connectre a PC vagy Mac gépével, azonnal láthatjuk a bejárt utat a térképen, áttekinthetjük az edzés összegzését, vagy akár célokat állíthatunk be magunknak.

 

 

Gyors és pontos


A Forerunner 210 HotFixTM műholdbecslési funkciójával gyoran megállapítja a helyzetünk, így nagyon hamar megkezdhetjük az edzést. A nagy érzékenységű GPS vevőnek köszönhetően még magas épületek vagy sűrű lombozat alatt is megtartja a kapcsolatot.

 

 

Használhatja az ingyenes TRACKABEE túra és versenymegosztó portált, így ismeretlen helyeken is jókat edzhet.

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök zárva
péntek zárva
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák