Suunto

ELEMENTUM Terra Steel

SS014521000

Terra: A neveket ha lefordítjuk: Föld, amely az egyik alapelem, s a SUUNTO a föld alapelemet köti ehhez a tevékenységhez. Tehát magasságmérés, szintemelkedésmérés, iránytű, barometrikus nyomás funkciók kapcsolódnak ezen órához.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

199 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

SUUNTO ELEMENTUM TERRA    


PRÉMIUM ÓRA VÁSOSBA ÉS A HEGYEK KÖZÉ
                        

A Suunto Elementum Terra az évtizedes outdoor tapasztalat és a legmagasabb szintű precíziós óragyártás referenciaterméke, egy olyan eszköz, amelyet egyetlen igényes kalandor sem hiányolhat. Funkciói révén - magasságmérés, légnyomásmérés, digitális kompassz - a Terra olyan létfontosságú adatok mérésére képes, amelyek miatt akár az outdoor akár a városi felfedezőutak nélkülözhetetlen kelléke.


KIDOLGOZÁS


Az Elementum Terra designjának kilakításakor a robosztus felépítés és az intelligens navigáció kettőssége volt a fő szempont, e kettőnek köszönhetően az óra pontosan, megbízhatóan működik a külső körülményektől függetlenül. AISI 316L rozsdamentes acél óraház és gombok,acél óraszíj, tükröződésgátló bevonattal ellátott zafír kristály óraüveg, intelligens gombkiosztás a könnyű használat érdekében, rendkívül jóminőségű LCD kijelző és vízállóság 100 méterig-ezek a Terra konstrukciójának fő ismérvei.


MAGASSÁGMÉRÉS


Függetlenül attól, hogy éppen túrázunk, síelünk vagy akár csak az irodai liftet használjuk, az Elementum Terra magasságmérés funkciója rögzít minden aktivitásunkhoz kapcsolódó magasságváltozást. A rögzített értékek bejegyzések formájában elmenthetőek. A rögzített bejegyzések minden esetben tartalmazzák az út során elért maximális magasságot éppúgy, mintahogy a vertikális mozgásunk (mind ereszkedés, mindemelkedés) összesített mértékét is.


IRÁNYTŰ


Gombnyomásra a Terra átalakul egy rendkívül fejlett 3D digitális iránytűvé. Amennyiben az órát a karunkon viseljük az iránytű használata esetén, az óra esetleges elmozdulásakor a készülék beépített dőlésszög kompenzációja stabilizálja az iránytűt, így biztosítva a lehető legpontosabb mérések elvégzésének lehetőségét.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák