SZERVIZ

 

Kizárólag POLAR, SUUNTO és GARMIN termékekre. (kivéve suunto búvárórák)

Kérjük olvassa el az Ön szervizelésre váró órájának márkáját és az annak megfelelő fület válassza ki a vízszintes menüsoron.

 

FONTOS

A 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet szerint 2014 májusától a vevő és az eladó között jön létre a szerződés a vásárlással, s a garanciális ügyintézést nem irányíthatja az eladó 3. félhez. Emiatt fontos, hogy HOL vesszük meg a terméket, hiszen az eladó fog eljárni garanciális vagy garanciálisnak vélt hibáknál.

Emiatt garanciális szervizünk 100%-ban vevőinkre épül. Máshol vásárolt termékeket nem vagyunk kötelesek bevenni.

 

NYOMONKÖVETÉS

A hozzánk leadott, vagy GLS futárral beküldött órák szervizmunkáját nyomonkövetheti. Automatikusan küldünk Önnek emailt, ha az órát leadja, vagy az órája elkészült. A szervizünkben online is beléphet és így Ön is láthatja a munkafolyamatokat. Online szervizkövetésünk a www.zergeszerviz.hu weboldalon látható, mely rengeteg kényelmi funkció mellett egy abszolult követhető, visszanézhető, utólag részünkről sem módosítható nyomonkövethető rendszer.

  • Szervizünk hoz-vár azonnali szervizként is üzemel felár nélkül, de azt minden esetben telefonon le kell egyezteti.

  • Minden hozzánk leadott órát ingyenesen kitisztítunk kívül- belül türelméért cserébe.

 

BOLTUNK NYITVATARTÁSA

Ingyenes éves vízállósági vizsgálat! (ha úszol is a POLAR, SUUNTO vagy GARMIN órában, akkor a klór vagy a só miatt érdemes erre is figyelned) A vízállóságról szóló cikket itt olvashatod.

 

SZERVIZÜNK NEM APRÓBETŰS RÉSZE

Fontos, hogy minden esetben adunk átvételt igazoló papírt a leadott termékről, hibaleírással. Rendszerünk automatikusan értesíti az ügyfelet leadáskor és a termék elkészülésekor is emailben.

A szervizpapírt úgy adjuk csak ki, ha az ügyfél aláírta azt, s ellenőrzi elérhetőségeinek helyességét.

Szervizrendszerünkben automatikus email értesítést kap az ügyfél két esetben: ha leadja a terméket szervizre és akkor is, amikor a termék átvehető lesz szervizünkben.

Külön kérni kell azt, hogy telefonos értesítést is küldjünk! Amennyiben emailes értesítésre 1 hónapig nem reagál az ügyfél, úgy sms és telefonos értesítések is küldünk. A terméket 1 évig tároljuk, s természetesen rögzítjük az értesítések idejét és módját a munkalapon. Egy év alatt minimum 4 email, 4 sms és 4 telefonos értesítés küldünk, majd a terméket tovább nem tároljuk.

Az egy éves ingyenes tárolás után, amennyiben a tulajdonos nem jelentkezik a termékért és nem is érjük el, a terméket eladjuk, (amennyiben eladható) a szervizelési díjért fejébe. Amennyiben a szervizelt termék nem eladható, úgy az esetlegesen beszerelt alkatrészt visszavesszük és a terméket kidobjuk.

Tehát 1 éves tárolás után az ügyfél nem kérhet kártérítést, mivel a termékét vagy a szervizelési díjért cserébe adtuk el, vagy megsemmisítettük.

 

Szervizünkben csak és kizárólag Polar, Suunto, TomTom és Garmin termékeket veszünk át javításra. Kérjük szervizelésre bohozott óráját tisztán hozza be hozzánk.


Mellkaspánt teszterünk a legfejlettebb, mely teljes körű diagnosztiát ad a mellkaspántok állapotáról. Garmin és Suunto mellkaspántok tesztelésére korlátozott lehetőség van.

 


 

KÉRDÉSE VAN? KATTINTSON ÉS KÜLDJE EL.
szerviz@zerge.info

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák