Suunto

SUUNTO Vyper air

SS018539000

Számítógépre letölthető óra. Dekompressziós idő, egyedi merülési beállítások.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

134 600 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

 

SUUNTO VYPER AIR

 

A Suunto Vyper Air búvárkomputer az egyik legújabb modell a Suunto búvárkomputer családban. Természeten a legmodernebb felfogás szerint itt is a négy nyomógombos menüszerkezetet alkalmazta a gyár a könnyebb kezelhetőség érdekében.

A Suunto Vyper Air búvárkomputer rendelkezik rádiós jeladóval, ami jelentősen megkönnyíti a búvár dolgát a merülések során, hiszem minden információ, még a levegő nyomása is, kizárólag a búvárkomputer monitorán jelenik meg és a búvárnak nem kell megosztani figyelmét hol a karos búvárkomputer, hol a műszerkonzolban található nyomásmérő műszer között.

A Suunto Vyper Air búvárkomputer rendelkezik a legújabb fejlesztésű, háromdimenziós, digitális tájolóval, hogy a búvár a legkönnyebben tudja azt használni a tájékozódáshoz. Szinte bármely helyzetben tartva is a búvárkomputert, pontos információkat szolgáltat a tájoló úgy, hogy a búvár azt is beállíthatja, hogy a tájoló mennyi ideig legyen látható a monitoron.

A Suunto Vyper Air búvárkomputer rendelkezik minden olyan üzemmóddal, ami a legmodernebb búvárkomputer –ektől elvárható. Hagyományos sűrített levegős merülésektől a Nitrox merüléseken át, vagy akár csak mélységmérőként használva a búvárkomputert a technikai merüléseknél, egyaránt használható a Suunto Vyper Air búvárkomputer. Az előzőeken kívül rendelkezik még két, különböző gázkeverék merülés közbeni átváltásának lehetőségével is. A Nitrox keverék 22-100% között állítható tetszőlegesen.

A Suunto Vyper Air búvárkomputer rendelkezik a modern Mélységi Megállós RGBM modellel is, melyet a búvár bármikor beállíthat magának a merülés fajtájától függően. A megfelelő beállítással a dekompressziót figyelembe véve a legoptimálisabb felszínre emelkedést választhatja a búvár.

A Suunto Vyper Air búvárkomputer beépített merülés szimulátorával a búvár előre lemodellezheti a tervezett merülését, mielőtt vízbe lépne. A nagyméretű, digitális mátrix kijelzőn bármely merülési körülmények között is világosan és félre nem érthetően olvashatók le a merülés legkritikusabb információi.

A Suunto Vyper Air búvárkomputer lehetővé teszi a búvár számára, hogy a merülés után a búvárkomputer monitorán grafikusan kijelezve végignézhesse a merülését, majd később bármikor ezeket az információkat letöltheti a saját számítógépére elemzés, összehasonlítás céljából.

A Suunto Vyper Air búvárkomputer a legjobb választás lehet a kihívásokat és az új dolgokat szerető, a búvárkodás speciális területeit is ismerni vágyó búvárok számára.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák