Suunto

SUUNTO Vyper

SS019540000

Számítógépre letölthető óra. Dekompressziós idő, egyedi merülési beállítások.

89 630 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

Suunto Vyper búvárkomputer

A Suunto Vyper búvárkomputer három különböző mérőműszert takar egy komputeren belül. Rendelkezik minden dekompressziós képességgel, ami egy modern búvárkomputertől elvárható, magában hordozva számos kiemelkedő technikai fejlesztési eredményt.

A Suunto Vyper búvárkomputer képes a búvár számára minden információt produkálni, amire csak a merülés közben szüksége lehet. A sűrített levegős és Nitroxos merüléseken kívül használhatjuk csak mélység és idő mérésére az egyéni beállítások minden lehetőségével. A Suunto Vyper búvárkomputer alkalmas, sőt ideális a hivatásos búvárok számára mindennapos használatra, vagy akár technikai merülések kivitelezéséhez is.

 

 

Minden fontos információ tárolódik a merülésekkel kapcsolatban a Suunto Vyper búvárkomputer memóriájában és elérhető lesz a búvár számára később is bármikor, ha szeretné őket megtekinteni. Ha a búvárnak szándékában áll a merüléseit összehasonlítani, vagy kielemezni, bármikor letöltheti a memóriában lévő adatokat a Suunto Vyper búvárkomputer -hez kapható speciális adatletöltő kábel segítségével. A búvár a személyi számítógépe monitorán grafikusan tudja ábrázolni a merülései kivitelezését és egyéb fontos adatokat. A grafikusan ábrázolt merülések kielemzése komoly segítséget nyújthat a következő merülések megtervezésénél is a búvár számára.

Akár ismert vizekben merül a búvár, akár az ismeretlen óceánok szépségét szeretné felfedezni, a Suunto Vyper búvárkomputer hozzásegíti a maximális biztonság eléréséhez a víz alatt, úgy, hogy szolgáltat minden fontos információt, mely a felelősségteljes döntések meghozatalához szükséges. A mélység, az idő, és a dekompressziós szintek mérése tájékoztatják a búvárt arról, hogy mennyi időt kell eltöltenie egy adott mélységben, mielőtt tovább emelkedhetne, illetve, hogy ezt milyen sebességgel teheti meg. Ily módon a merülések lebonyolítása a maximális biztonság jegyében történik, kockázatok nélkül.

 

A Suunto Vypert búvárkomputert ajánljuk minden olyan búvárnak, aki egy megbízható, fejlett technológiával készült, sokoldalú komputert szeretne használni a biztonságos merüléseihez.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák