Suunto

SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR GOLD

SS023426000

Csuklós pulzusmérés, átlagos üzemidővel és alap navigációval, ez a Trainer "gold" kifejezetten női felhasználóknak készült

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

101 990 Ft

89 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
vissza a termékekhez

SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR STEEL és SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR GOLD

 

GPS óra aktív sportos életmódhoz, hétköznapi felfedezésekhez, napi használathoz

 

A Suunto Spartan Trainer az új Spartan család legújabb és legkisebb modelljének fém változata. Design a mindennapi használathoz, optimális méret, tartósság, elérhető áron. Számos sportra alkalmas, méri a napi aktivitást (24/7), okos telefon kompatibilis.  Könnyen használható outdoor funkciók, segítenek a tájékozódásban a városban és városon kívül egyaránt.

 

  • Csuklós pulzusmérés
  • Napi használatra alkalmas súlya és mérete miatt is
  • 10 óra maximális edzésidő GPS használatával
  • Beépített GPS: Pontos sebesség, távolság és magasság mérés
  • Minden sportág: úszás, futás, kerékpár, edzőterem, triatlon, kirándulás
  • Napi aktivitásmérés: lépésszámlálás, alvásmonitorozás és kalóriamérés
  • nyomvonalas navigáció és automatikus nyomvonal, hogy bármikor visszatalálj
  • Telefonos értesítések megjelenése

 

 

A Suunto Spartan Trainer az új Spartan család legújabb és legkisebb modellje. Kinézetét a mindennapi sportos használathoz szánta a suunto, így egy jóval kisebb óra lett a trainer, mint az AMbit vagy a Spartan sorozat. A sportóra nemcsak sporthoz használható, hiszen aktivitásmérőként is működik, illetve a telefonos értesítéseket is megkapja. Könnyen használható óra, mely kategóriájának érdekessége a navigációs tudás, mely ugyan alapfokú, de nyomonkövetése segít a tájékozódásban városban és városon kívül is.

Manapság a város a természet körülöttünk. Ebben tájékozódunk biztonsággal.  De mit szólnál, ha újraértelmezhetnéd a városi természetet, és kibővülne a környezeted. A lépcsőkből hegyek válnak, az aluljárókból kanyonok és a parkok lesznek az erdők. A Suunto Spartan Trainer Wrist HR órával, szakadj el a rutintól, találd meg az ambícióidat, emlékezz arra, hogy milyen érzés élni.

 

SPORTOSAN AKTÍV

Olyan embereknek ajánlja a suunto, akiknek a mozgás, már életstílus. Ha a mozgás öröméért edzel, de nem félsz olykor egy nagyobb kihívástól a Spartan Trainer jó választás lehet. 

Az óra legfőképp a 3 fő ciklikus sportágra épül a futás, kerékpár és úszásra. De kisebb kirándulásokra is elvihető, ott csak üzemideje fogja behatárolni használatát.

A spartan trainer használata egyszerű, 5 funkciógombja minden körülmények közt üzembiztos, menürendszere könnyen elsajátítható. Az utólagos elemzéshez vagy a telefonunk Movecount APPjára lesz szükség, s bluetooth-on összeszinkronizáljuk az órát (jelenleg csak iOS, de hamarosan Androidosok is élvezhetik) vagy használhatjunk a számítógépre kötve kábellel is a letöltéseket, s elemezhetjük teljesítményünk és statisztikáink.

Az óra létrehozásakor a suunto a könnyű kezelhetőségre, a tartóssságra és a jó ár-érték arányra fektette a hangsúlyt. 

 

PULZUSMÉRÉS

A SPARTAN TRAINER csuklóról méri a pulzust. Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető utólag is. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

FEJLESZTHETŐ

 

Ha pontos pulzusmérést szeretnél vagy úszás közben szeretnéd mérni a pulzusod érdemes megvenni a Suunto Smart Belt mellkaspántot hozzá. A mellkaspánt az órával csomagban is kapható. De bármilyen Bluetooth Smart mellkaspánt is kompatibilis az órával. A suunto Smart Belt mellkaspántja annyival tud többet, hogy úszás közben is használható az órával. Ekkor a mellkaspánt a belső memóriájába dolgozik, s utólag szinkronozál össze az órával.

 

 

SPARTAN TRAINER WRIST HR GOLD

 

SPARTAN  TRAINER WRIST HR STEEL

 


KISTESTVÉR

Ha egy sportosabb modellt keresel jobb áron, érdemes megnézned a sima Trainert, melynek fizikai méretei és funkciói megegyeznek. A Trainer óráknál Polyamide, azaz műanyag számlapot használnak, míg a Steel verziókon Acél lünettát és kristályüveg számlapot. Megjelenése így az órának sportos.

sima Spartan Trainer Wrist HR Blue, Ocean és Black modellek


 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák