Suunto

SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR black

SS022668000

Multisport óra úszási funkcióval is, csuklós pulzusméréssel és alap navigációval. Jó ár-érték arány

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

86 990 Ft

76 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
vissza a termékekhez

SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR

GPS óra aktív sportos életmódhoz, hétköznapi felfedezésekhez

 

  • Csuklós pulzusmérés
  • Napi használatra alkalmas súlya és mérete miatt is
  • 10 óra maximális edzésidő GPS használatával
  • Beépített GPS: Pontos sebesség, távolság és magasság mérés
  • Minden sportág: úszás, futás, kerékpár, edzőterem, triatlon, kirándulás
  • Napi aktivitásmérés: lépésszámlálás, alvásmonitorozás és kalóriamérés
  • nyomvonalas navigáció és automatikus nyomvonal, hogy bármikor visszatalálj
  • Telefonos értesítések megjelenése

A Suunto Spartan Trainer az Spartan család legújabb és legkisebb modellje. Kinézetét a mindennapi sportos használathoz szánta a suunto, így egy jóval kisebb óra lett a Trainer, mint az Ambit vagy a Spartan sorozat magasabb kategóriái. A sportóra nemcsak sporthoz használható, hiszen aktivitásmérőként is működik, illetve a telefonos értesítéseket is megkapja. Könnyen használható óra, mely kategóriájának érdekessége a navigációs tudás, mely ugyan alapfokú, de nyomonkövetése segít a tájékozódásban városban és városon kívül is.

Manapság a város a természet körülöttünk. Ebben tájékozódunk biztonsággal.  De mit szólnál, ha újraértelmezhetnéd a városi természetet, és kibővülne a környezeted. A lépcsőkből hegyek válnak, az aluljárókból kanyonok és a parkok lesznek az erdők. A Suunto Spartan Trainer Wrist HR órával, szakadj el a rutintól, találd meg az ambícióidat, emlékezz arra, hogy milyen érzés élni.

 

SPORTOSAN AKTÍV

Olyan embereknek ajánlja a suunto, akiknek a mozgás, már életstílus. Ha a mozgás öröméért edzel, de nem félsz olykor egy nagyobb kihívástól a Spartan Trainer jó választás lehet. 

Az óra legfőképp a 3 fő ciklikus sportágra épül a futás, kerékpár és úszásra. De egynapos túrákra is elvihető, a felett t csak üzemideje fogja behatárolni használatát.

A spartan trainer használata egyszerű, 5 funkciógombja minden körülmények közt üzembiztos, menürendszere könnyen elsajátítható. Az utólagos elemzéshez vagy a telefonunk Movecount APPjára lesz szükség, s bluetooth-on összeszinkronizáljuk az órát (jelenleg csak iOS, de hamarosan Androidosok is élvezhetik) vagy használhatjunk a számítógépre kötve kábellel is a letöltéseket, s elemezhetjük teljesítményünk és statisztikáink.

Az óra létrehozásakor a suunto a könnyű kezelhetőségre, a tartóssságra és a jó ár-érték arányra fektette a hangsúlyt, hogy egy ütőképes órát adjon a közép kategóriában.

 

 

 

PULZUSMÉRÉS

A Spartan Trainer csuklóról méri a pulzust. Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető a Trainer utólag is. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

FEJLESZTHETŐ

Ha pontos pulzusmérést szeretnél vagy úszás közben szeretnéd mérni a pulzusod érdemes megvenni a Suunto Smart Belt mellkaspántot hozzá. A mellkaspánt az órával csomagban is kapható. De bármilyen Bluetooth Smart mellkaspánt is kompatibilis az órával. A suunto Smart Belt mellkaspántja annyival tud többet, hogy úszás közben is használható az órával. Ekkor a mellkaspánt a belső memóriájába dolgozik, s utólag szinkronozál össze az órával.

 


NAGYTESTVÉR

Ha a mindennapi használat is fontos, s egy civil órát is szeretnél, érdemes megnézni a Spartan Trainer Steel változatait, melyek csak külcsínyben térnek el a sima Trainertől, tehát fizikai mérete és funkciói megegyeznek. A Trainer óráknál Polyamide, azaz műanyag számlapot használnak, míg a Steel verziókon Acél lünettát és kristályüveg számlapot. Megjelenése így az órának már nem annyira sportos, hanem a mindennapi használathoz is hordható óra.

Bal oldalt a Suunto Spartan Trainer Gold, jobb oldalon a Spartan Trainer Steel


 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák