Suunto

SUUNTO AMBIT2 R Black

suuntoambit2rb

AMBIT2 R, kimondottan futóknak készült GPS-es óra a SUUNTO-tól. Navigáció, APP-ok kezelése és ANT+ kompatibilitás.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

74 500 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

SUUNTO AMBIT2 R

 


  

 

Az Ambit2 család legkisebb pulzusmérő nélküli tagja, mely futóknak lett kifejlesztve, mely 2014 márciusában fog megjelenni. A 2 nagytestvér a Suunto AMBIT2 S és a Suunto Ambit2.

 

 • A Suunto Ambit2 S egy futóóra beépített GPS-el, a pillanatnyi tempót egy gyorsulásmérős technológia haszálata FusedSpeed teszi pontossá, plusz a lépésszámot is ezáltal tudjuk meg az óráról kiegészítő nélkül.
 • Az órára a movescount-ról rátölthetőek tervek, a napi célokat is könyen láthatjuk emelett. Edzésünk lehet tempó vagy pulzus (csak pulzusmérő pánt használatával -» Suunto Ambit2 R HRM) alapú is.
 • Navigációján a Track Back funkció lesz a legnépszerűbb, ami lehetővé teszi edzés közben, hogy visszavezessen az óra ugyanazon az útvonalon, így tévedés kizárva. Persze ezek mellett útvonalakat is rámenthetünk az órára, amin végignavigál az Ambit2 R.
 • Az Ambit2 S 4 verzióban kapható, fekete vagy fehér színt lehet választani, s pulzusmérő pánttal vagy anélkül. A fehér óraszíj anyaga lágyabb. 
 • Egyedivé tehetjük óránkat szintén a movescountról, mely a Suunto online edzésnaplózását hivatott szolgálni. Több ezer ingyenes APP közül választhatunk, mint például:
  • Ghost Runner: Virtuláis edzőpartnerünkhöz képest láthatjuk hol tartunk.
  • Running efficiency: A futás hatékonyságát szolgálja, megmutatja mennyit dobban a szív kilóméterenként (csak pulzusmérő pánt használatával -» Suunto Ambit2 R HRM
  • High intensity intervals: Ez az alkalmazás rövid erős edzésekhez hasznos- bemelegítés után 15 x 200 méter résztáv 30 másodperces pihenőkkel
  • Marathon time: Megbecsüli a Maratoni futásidőnket. A lefutott kilóméterek és annak ideje, valamit az addigi átlagsebességből számol futás közben.
 • A suunto több, mint 75 éve gyárt búvárórákat, így a robosztus és strapabíró óra alap, az óra természetesen vízálló, úszni lehet benne, 12 órás akkumulátor élettartama 5 másodperces mintavétellel jó társ lesz. 

 

 

 

Összefoglalva:

Ez egy aluminium házú, kristályüveg lencsés óra, mely 50 méter vizzállóságnak örvend. GPS üzemmódban 8 órát tud (másodpercenkénti mintavétellel), 12 órát tud 5 másodperces mintavétellel, 25 órát percenkénti mintavétellel. Az óra tud magasságmérést, de csak GPS alapon (nem barometrikus alapon). Edzés után letölthető merre jártunk, milyen sebességgel. Az óra úgynevezett sportprofilos, azaz minden sportára testreszabhatjuk a kijelzőjét és a használt adatformátumokat. Bővíthető az óra pulzusmérővel, footpod-al. 

  

GPS

Térkép funkciók nem jeleníthetőek meg az órán, az csak a túráról/edzésről hazaérve láthatjuk, ha letöltjük az órából az adatokat a mouvescount-ra.

 

Magashegyi funkciók

Az óra nemcsak a pontos magasságot csak a GPS koordinátákból tudja, ami nem oly pontos, mint a barometrikus mérés. Ezáltal a szintemelkedést és esést nem is jelzi az óra, csak utólag tudjuk azt meg, miután az órát összekapcsoltuk számítógépünkkel, s feltöltöttük az edzést/túrát a movescountra. 

 

GPS
Az integrált GPS karóra, SiRFstar IV technológiát használ. A vevő nagyon magas érzékenységgel bír. Ez segít Ambit megtalálni GPS műholdak sokkal gyorsabb és egyenletesebb lesz a pillanatnyi pozíció és a sebességkijelzés is.

Edzés közbeni navigáció:

 • helyzetbehatározás (koordináták)
 • rátöltött útvonalon navigál
 • rátöltött POI pontra navigál
 • meglévő edzés útvonalatin navigál
 • visszatalál a kiindulópontra
 • elmenthető POI pontok


EDZÉS HATÁS

Ez a funkció csak pulzusmérővel történő használatnál működik. 
Hogy jobban tükrözze a jelentése a képzés Effect mérés Suunto már átnevezték a mérés Peak Training Effect (PTE).
PTE jelzi a hatását az edzés a maximális aerob teljesítmény és a legpontosabb a közepes és nagy intenzitású képzésre. A mérés relatív az aktuális edzettségi állapotát.

 

REGENERÁLÓDÁS

Ez a funkció csak pulzusmérővel történő használatnál működik. 
Regenerálódási idő becslése, hogy mennyi idő kell a szervezetnek, hogy kipihenhesse magát edzés után. Az idő alapján időtartama és intenzitása az ülés, valamint az általános fáradtság, tárolására is alacsonyabb intenzitású. Helyreállítási idő halmozódik

 

ÓRATOK
Suunto termékek BuiltToLast házban van, mely masszív, egy darabból álló kompozit esetében merev felső keret. Az eloxált alumínium ház és az ásványi üveg számlapot úgy tervezték, hogy ellenálljon a mechanikai ütéseknek és a karcolásnak.

 

KIEGÉSZÍTŐK

A Suunto Ambit már ANT+ jelátvilell kommunikál. Ennek előnye, hogy nemcsak Suunto kiegészítőket lehet az órához csatolni. Csak futó sebességmérőt szoktak ehhez az órához csatolni. A kiegészítők fülön találhatóak a kapcsolható kiegészítők.

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák