Polar

POLAR Team PRO 20 főre

teampro

Csapatsportágakhoz fejlesztett rendszer. A team2 GPS-es, gyorsulásmérős továbbfejlesztett változata. 20 főre értendő.

4 075 000 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
vissza a termékekhez

POLAR TEAM PRO 20 főre

A Csapatsportokat már nemcsak a játék élményéért játszák. Kőkemény pénz és megélhetés egy olyan rendszerben, ahol a versengés mindennapos és a győzelem az egyedüli elismerés.

A POLAR megalkotta az eddig ismert Team2, majd Team2 Pro után a TEAM 2 PRO rendszert, mely nemcsak a pulzusmérést, hanem a poziciókat, gyorsulásokat, sebességeket és távolságokat is méri.

A rendszer a világ lekönnyebb rendszere, hiszen egy játékosnak mindössze egy 38 grammos ALL-IN ONE mellkaspántot kell viselnie, s ez a jeladó közvetlenül online valós időben ad információt az edzőnek a kispadra.

 

A mellkaspántban nemcsak a pulzusmérő, hanem egy GPS és egy gyorsulásmérő is helyet kapott. Mindezt 38 grammba sűrítve.

 

 

 

Adatáétviteli távolásga a kispadon használt iPad és a játékos között maximum 200 méter.

A POLAR TEAM PRO APP használatával az iPad-on objektív adatok jelennek meg az azonnali elemzéshez a játékosok teljesítményéről. Természetesen a játékosok összehasonlítása is létfontosságú. Mindez felbecsülhetetlen értékű információt ad a kispadra, s egy jó edzővel párosítva optimalizálja a csapat működését. Természetesen a kemény munkáknál és a rehabilitációnál lesz kiélezett szerepe a Team Pro rendszernek. A hosszútávú csapat működésnek elengedhetetlen objektív eszköze. 

 

A dokkoló és a töltőállomás, melynél egy iPad segítségével elemezhetjük az adatokat.

 

Ami eddig szintén nem létezett, hogy egy POLAR M400 vagy POLAR V800-as órával napi aktivitásmérőként csatlakozni tud a már említett POLAR TEAM PRO APP-hoz, így a játékosok 24 órai fiziológiai állapotunkat is láthatjuk, így nemcsak az edzés, hanem a pihenés, regeneráció és alvásmonitorozást is egy rendszer tudja használni, mely neve POLAR TEAM PRO.

A Polar Team PRO program éves liszensz díjjas lesz. A csapaton belüli összehasonlításokat ezen programban elemezhetjük

Természetesen minden játékos elemzése is megoldott. Láthatjuk a pulzus és sebességdiagrammot idő tengelyen. Ezen felül láthatjuk a pulzus és a sebességcélzónákba töltött idők, távolságot. Átlag és max értékek, valamint az edzés vagy a meccs kipihenésének ideje a regenerációs időt.

 

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák