Polar

POLAR TEAM

pteam5

Kisebb csapatoknak, bővíthető rendszert ajánl a POLAR. Egy iPad és 10db POLAR H7 mellkaspánt lesz szükségünk.

185 000 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

POLAR TEAM

POLAR TEAM SOLUTION TEREM CSAPATSPORTOKHOZ

 

A terem csapatsportokhoz kiváló Polar Team célirányosan úgy lett kifejlesztve, hogy segítsen Önnek csapata építésében a terem csapatsportok során. Egy iPad alkalmazást és egy szett azzal kompatibilis Polar H7 pulzusmérőt tartalmaz.

 

POLAR H7 mellkaspánt

 

A Polar Team olyan alkalmazás, amely képernyőn mutatja csapatjátékosainak pontos és pillanatnyi pulzusszámát mindenféle beltéri sportolás során – kosárlabda, jéghoki, kézilabda és még megannyi sportág esetében. A pulzusszám tényleges adatai segítenek Önnek, hogy még hatékonyabban irányítsa játékosait. Láthatja, ki az, aki éppen fárad, kinek kell még dolgoznia az edzettségi állapotán, és kinek maradhattak tartalékenergiái. Ennek az alkalmazásnak a segítségével a sportág hazai mezőnyének legedzettebb csapatává teheti játékosait.

 

Hogyan működik a Polar Team?

Figyelje a teljes csapat teljesítményét, vagy koncentráljon egyszerre csak egy játékosra. Figyeljen az eltérésekre, és azonnal irányítsa játékosait ezeknek megfelelően. Hasonlítson össze több játékost is valós időben a képernyőn. Motiválja játékosait azzal, hogy még edzés közben megmutatja nekik aktuális teljesítményüket. Az edzés után a Polar Team tényleges adatokat közöl játékosainak teljesítményéről, és beszámolókat oszt meg játékosaival, illetve az edzői stábbal. Hasznosítsa ezeket az információkat a következő edzés előkészítéséhez is.

Csak az ingyenes Polar Team alkalmazásra, egy iPadre és a Polar H7 pulzusmérőre van szüksége.

 

Töltse le az ingyenes Polar Team alkalmazást az Apple App Store-ból.

 

TIPP

A POLAR TEAM rendszer főként beltéri csapatsportokhoz fejlesztette a polar, mely hatótávolsága 60 méteren belüli. Így alkalmazási maximális fedettsége jéghokisoknak, kézilabdázóknak, röplabdázóknak, vívóknak, és egyéb beltéri sportoknak megfelelő. Kültéri sportágak közül főként teniszt emelném ki. A rendszer ANDROIDOS/ WINDOWS-os készülékeken NEM üzemeltethető!

 

ELSŐ LÉPÉSEK

 

Hozza létre saját csapatát az alkalmazásban, adjon hozzá játékosokat, akikhez egyesével rendeljen hozzá pulzusmérőt. Ismerje meg a pulzusszám alapú edzés lehetőségeit.

 

EDZÉSKÖVETÉS VALÓS IDŐBEN

 

Kövesse valós időben játékosai pulzusszámát (ütés/perc értékben és a maximális pulzusszám arányában, illetve az elérni kívánt pulzusszámtartomány alapján). Egyszerre akár 40 játékos teljesítményét is figyelemmel kísérheti. Az aktuális statisztikák eléréséhez koppintson a játékosra a képernyőn, vagy hasonlítson össze egymással több játékost. A játékosok adatait kiválasztott kritériumok alapján szintén rendszerezni tudja. Motiválja a játékosait azzal, hogy még edzés közben láthatják aktuális teljesítményüket

 

EDZÉSELEMZÉS

 

Az edzés után nézze meg a teljes csapat, illetve a játékosok egyéni teljesítményére vonatkozó adatokat (átlagos és maximális pulzusszám az edzés különböző fázisaiban, kalóriaégetés, a pulzusszám-tartományokban felhalmozott idő, pulzusgörbe, heti edzésnapló áttekintése). Szúrja ki a különbségeket, és tervezzen hatékonyabban ezek segítségével. A heti edzések statisztikáit csapata kezdőlapján is megtekintheti.

 

MEGOSZTÁS ÉS STATISZTIKÁK

 

Az edzés után emailen keresztül megoszthatja az edzői stábbal a csapat teljesítményének összegzését. Valamennyi játékos személyre szabott összefoglalást kaphat átlátható pdf formátumban.

 

Megjegyzés:

Ha lehet, csak a Bluetooth Smart hatótávolságán belül használja az alkalmazást beltéri sportolásokhoz. A Bluetooth Smart hatótávolság maximális lefedettsége körülbelül 60 méter

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák