Polar

POLAR S810i

PO-S810i

Akár minden egyes szívizom összehúzódás gyorsaságát is elmenthetjük, 99 óra memóriája van, 99 résztávot tud tárolni edzésenként.

79 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

POLAR S810i 

 

 

111201ai

111201ai_zoom

 

Az óra minden egyes szívizomösszehúzódást is tud tárolni, így szituációs feladatokra kíválóan használható, s ez az első olyan óra (ha az árra gondolok) mely erre már alkalmas.

Egy szervezet működését a munkatársak jelentik, ezért az adott pontra kerülő emberek kiválasztásán sok múlik. ehhez segít hozzá a polar RS800, mely akár online pulzus és steszmérésre is használható. Természetesen nemcsak a rendvédelmi szervek reakciói fontosak, hanem az elkövető állapotát is visszanézhetjük egy esetleges összecsapás alkalmával.

Természetesen ez az óra megfelel a sport órák tudásának, leginkább az RS400-ra hasonlít, bár ez nem tud sebességet mérni, viszont a HRV-s R-R pulzust igen!

 

 

 

 

Az S810-es óra funkciói, s a POLAR AXN Outdoor óráknál már megszokott grafikus kijelzés is megjelenik az órán. Azaz grafikusan láthatjuk edzés/ verseny után a pulzust. A S810-nél megszokott minden egyes szívizom összehúzódást megjegyez.

 

r-r_abra

Kijelzi a Pulzus Variabilitást (R-R pulzust). A pulzusszám szívverésenként változik. A pulzusszám variabilitás (HRV) a szívverések közötti intervallumok, más néven az R-R intervallumok változása. A HRV a pulzusszámnak az átlagos pulzusszám körüli ingadozását jelzi. Egy percenkénti 60 szívveréses pulzusszám
nem feltétlenül jelenti azt, hogy az egymást követő szívverések között pontosan 1 másodperc van, ez 0,5 és 2,0 másodperc között is ingadozhat/változhat. A HRV-t az aerob fittség befolyásolja. A jó kondícióban levő szív HRV-je általában magas nyugalmi állapotban. A HRV-t befolyásoló egyéb tényezők az életkor, genetika, testhelyzet, napon belüli időpont és egészségi állapot.

Az edzés közben
a HRV a pulzusszám és az edzés nehézségi szintjének növekedésével csökken.

 

A HRV a szellemi stressz hatására is csökken. A HRV-t az autonóm idegrendszer szabályozza. A paraszimpatikus tevékenység csökkenti a pulzusszámot és növeli a

HRV-t, míg a szimpatikus tevékenység növeli a pulzusszámot és csökkenti a HRV-t.

A HRV-t az Ownzone, az OwnIndex és az OwnOptimizer funkciókban használjuk.

A futó komputer használatával saját maga is nyomon követheti az alakulását. Ha a HRV értéke adott futótempó és pulzusszám mellett változik, ez az edzésterhelés és a stressz változását jelezheti.

Nyitva tartás

hétfő zárva
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák