Polar

POLAR RS400 + IrDA

PO-90026352irda

Polar RS400 óra számítógépes kapcsolattal és pulzusmérővel. Ha nálunk veszed a szoftver magyarul is használható lesz! Hibátlan futó óra, le és feltölthető edzéstervek, szerelhető óra.

86 400 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

POLAR RS400 + Polar IrDA

Ez egy óracsomag: a POLAR RS400 főként futó óra. Mellé jár egy H1-es POLAR mellkaspánt és egy Polar IrDA adapter. Így edzéseinket ls és feltölthetjük a számítógépről az órára, vagy fordítva. Aki nálunk vásárol az kap hozzá magyar nyelvű PP5 szoftvert, mely természetesen Angolul is működik.

Az óra tudása nagyon hasonlít az RCX3+ Datalinkes csomagra.

RS400 plusz tudása:

  • szerelhető garanciális időn kívül is az óra
  • fix edzéstervek is feltölthetőek
  • kijelző testreszabható
  • magyar nyelvű szoftver (Zergesport Kft tulajdona)

RCX3 plusz tudása:

  • kerékpáros sebesség avgy pedálfordulatmérővel is kompatibilis
  • MAC-el is működik
  • Polar G5 GPS-el is működik

 


 

Ez a 46 grammos óra kifejezetten futóknak készült. Az óra gombjai futás közben is jól használhatóak, kijelzőjén könnyen magunkra állíthatjuk a nekünk fontos adatokat.

polar_rs400_a

Tudása az RS200 órára épül. Ez az első olyan futóóra a palettán melyhez már a legkomolyabb PP5-ös szoftver jár, így edzéseiknet grafukusan is megnézhetjük, a nekünk fontos információkat elemezhetjük. Szerencsére a zerge.info-ról vásárlók megkapják a magyar nyelvű ProTrainer szoftvert is, mely jelszóval védett, így Email, IP cím, Hardver ID és az óra sorszáma fogja generálni a nyitókulcsot.

polar_img_rs400matekPersze az összes tesztet tudja:    Polar OwnOptimizer (Túledzettségi Teszt) ,    Polar Fitnesz Teszt,   Polar Nyugalmi pulzusszám Teszt , s edzésnapló is elemezhető az óra által. Polar WearLink+ mellkaspántja már elengedhetetlen ebbe a kategóriába. A már jól megszokott Foot POD S1 futás sebességmérő rendelheto hozzá opcióba.

POLAR RS400SD csomagban az S1: Az S1 szenzor nagy előnye, hogy pontos, résztávozás közben is, s állandóan adják a jelet az órának, melyet egy gombnyomásra áthúzhatunk Infraporton keresztül a számítógépes Polar szoftverünkbe. Az S1 (és S3) Polar sebességmérő helyzetérzékelőt tartalmaz, mely a vízszintes irányú elmozdulást méri. Az RS400 -as Polar viszont csak futó óra, tehát kerékpáros funkciói nincsenek, mint az S625X -nek. 3 pulzuscélzóna állítható be, 99 köridő vagy 99 edzés vagy 99 óra a memóriája. Mintavétel 1s, 5, 15, 60sec. Automata kör számláló, Gomblezárás funkció teszi kényelmesebbé a mérést.

S ami nekem a legjobban tetszik az a Zone Pointer, ami vizuálisan kijelzi a pulzuscélzónába elhelyezkedő pillanatnyi pulzust. Magyarul beállítjuk az alsó és felső küszöböt, s analóg módon ránézésre látható, hogy a megadott pulzussávhoz képest, hol helyezkedik el pulzusunk, nem kell leolvasni, csak ránézünk, s látjuk, hogy pl. 10 óránál áll, tehát erősíthetünk egy kicsit.

 


POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről.

POLAR órák legfőbb megkülönböztetése más pulzusmérő óráktól, hogy vannak bennük edzés segítő funkciók, melyek a kalóriaméréstől egészen a túledzettség mérésére szolgálnak. Kis ikonokkal teszük könnyebbé, jobban átláthatóbbá az órák edzést segítő funkcióit. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehet segítségére a Smart Coaching funkció és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

 

Ha a POLAR órát szeretnél, az óratípus leírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést segítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a POLAR órák.


 

polar_ownzone

OwnZone
Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZone használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT60, POLAR FT80, RS100, RS300X, RS400, RS800cx, CS200, CS300, CS500, CS600x, RCX5, RCX3

 

polar_fitness_test Fitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3, RC3, RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600x, FT40, FT60, FT80

 

polar_smart_calories

Intelligens kalóriaszámláló
Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki.
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x, RS400, RS800cx, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RCX3, RC3

 

polar_running_index

Futási index
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3, RCX5, RS400, RS800cx, RC3

 

polar_training_load

Edzési nehézség
Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3, RCX3, RCX5, CS500, CS600x, RS300x, RS400, RS800cx, FT7, FT40, FT60.

 

polar_recovery_test

Pulzusmegnyugvási teszt
Az OwnOptimizer pulzusmegnyugvási teszt segítséget nyújt személyes edzettségi állapota kiértékelésében. A túledzés elkerülése érdekében fontos megfelelő mennyiségű pihenőt tartani. Ha rendszeresen elvégzi ezt a tesztet, nyomon követheti személyes edzettségi állapotát és megtudhatja, hogy mennyi pihenésre van még szüksége.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RS400, RS800cx, CS600x.

 


 

HA A SMART COACHNIG funkciókról mindent tudni szeretnél, katt ide!

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák