Polar

POLAR RCX5 Run Black

PO-90038885

Fekete RCX5 futó óra, mely pontos sebességet, távolságot ad minden helyzetben. Számítógépre letölthető, úszáshoz is használható, edzéstervez kezelő óra.

99 900 Ft

89 910 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

 

POLAR RCX5 RUN BLACK PULZUSMÉRŐ ÓRA

FUTÓKNAK


A kis S3+ futósebesség mérő üzemideje egy elemmel 200 óra, de nem csak ezért szeretjük. A pillanatnyi futósebességet, azaz tempót  pontosan mutatja, ezek mellett a távolságot is rögzíti és a futási stílusunkat is pontozza (Running Index). Így nem kell várakozni a műholdjelekre, nem kell töltögetni a mérőt, csak használni legyen szó erdei hegyi futásról hóban vagy szépidőben.

A futósebességmérő pontos felszerelését a cipőre itt láthatod, fontos így feltenned ahhoz, hogy a cipőfűző mindenhol ugyanolyan szoros legyes,  s a foot pod ne zavarja lábad mozgását.

 

Ez az óra olyan állóképességi sportolóknak készült, akik tudni akarják mit kell edzeniük, s mit tudtak edzeni.
Beépített ZoneOptimizer 2 perc alatt megmondja a bemelegítés során, hogy aznapra mely sávokban vannak a zónáid. Az óra több sport profillal is rendelkezik, így könnyen ki tudod választani, hogy mely sportágat űzöd éppen. Az órát az egyes sportágakhoz külön-külön lehet testre szabni, így optimális lesz az óra használata.

Az óra különlegessége, hogy állóképességi sportokhoz a polarpersonaltrainer-com szoftver segítségével ad személyre szabott edzéstervet. Ehhez az adatátviteli egységet is használni kell, csakúgy, mint az edzések áttöltésére az órából a számítógépre. Ezt az átviteli egységet DataLinknek nevezik, s minden RCX5 típusú csomagban megtalálható.

Az óra másik különlegessége, hogy Hybrid textil mellkaspántja van, így vízben is tudja mérni a pulzusunk, s szárazföldön használva sem tudja bezavarni semmi az adatátvitelt a mellkaspánt és az óra közt.

A harmadik különlegesség, amit a POLARbeletett ebbe a kis órába az a RacePace, ami egy előre eltervezett célba érkezéshez segíthet hozzá egy-egy futásodon. 
Az óra természetesen elemmel működik, mint minden POLAR, az elem élettartama 8-14 hónap, típusa a jól megszokott CR2032.

 

  • 4 csomagban lehet kapni:
  1. RCX5: óra + DATALINK +mellpánt
  2. RCX5 Bike: óra + DATALINK + Hybrid mellpánt + óratartó + Wind-es sebesség szenzor
  3. RCX5 Run: óra + DATALINK kapcsolat + Hybrid mellpánt+ S3Foot POD
  4. RCX5 Multi: óra + DATALINK + Hybrid mellkaspánt + G5 GPS

 

 


R

RCX5 testreszabása akár utólag is


 

TÖBB SPORTOT IS ŰZÖL A SZABADBAN?


Add az RCX5-höz a világ legkisebb, újratölthető sport GPS-szenzorát, mely 20 órán át használható egy töltéssel, nagyon pontos sebesség / tempó és a távolság mérése, valamint később az útvonalat térképen visszanézhetjük a polar szoftverén keresztül. A polarpersonaltrainer.com-on megjelenik edzésünk magasság és szintrajz grafikonja és adatai is, ha a G5 GPS-t használjuk.

 


 

 

MINDENED A KERÉKPÁR?


Ha hozzáadunk egy keréskpáros Speed szenzort, mely csak 8 gramm, pontos sebesség és távolság adatokat kapunk bringánkon ülve, akár görgőzünk, akár kint tekerünk.

 


 

A WIND cadence szenzor, azaz pedálfordulatszám mérő szenzor pontos pillanatnyi pedálfordulatot mér görgőn és bringán egyaránt. Jó választás, ha komolyabb teljesítménycéljaid vannak, s optimalizálni szeretnéd az erőd és a gyorsaságot. Üzemideje 45000km, súlya 8 gramm.

 

 
 

 

Egy hatékonyabb edzés élmény a Polarral.

Ha valódi fejlődést szeretne elérni, hatékony segítségre van szüksége. Ezért segítségképpen kifejlesztettük a Smart Coaching technológiát.

Legyen szó akár a napi edzettségi szint értékeléséről, egyéni edzésprogramok létrehozásáról, a megfelelő intenzitási szint meghatározásáról, vagy az azonnali visszajelzésekről, a Smart Coaching igényei szerint számos egyedülálló, könnyen használható, pulzusszám-alapú funkciót kínál, melyeket kifejezetten az edzés élvezetének növelésére és a motiváció fenntartására fejlesztettünk ki.

A SMART COACHING FUNKCIÓK

A Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

     
ENDURANCE PROGRAMS
Állóképességi programok. Ezek a futó és kerékpáros programok minden edzéshez tartalmaznak bemelegítést, magát az edzést, és levezetést is. A programok saját igényeihez és edzettségi szintjéhez igazodnak, és a funkció azáltal, hogy havonta frissíti edzési rutinját, optimalizálja állóképességi edzéseit. Ilyen programokat a polarpersonaltrainer.com oldalon hozhat létre, melyeket aztán feltölthet Polar RCX5 készülékére.  
 
 
FITNESS TESZT
Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.    
 
 
TRAINING LOAD
Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.    
 
 
ZONE OPTIMIZER
A funkció biztosítja, hogy minden alkalommal a megfelelő intenzitással eddzen. Néha nehéz meghatározni, hogy mennyire kemény edzésre van szükségünk. A Zone Optimizer használatával pontosan azt a hatást érheti el, amit szeretne, mivel a funkció úgy állítja be az öt pulzus-célzónát, hogy tökéletesen megfeleljenek teste aktuális fiziológiai állapotának.    
 
 
SMART CALORIES
Inteligens kalóriaszámláló. Az OwnCala jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki.    
 
 
RUNNING INDEX (csak POLAR S3+ vagy S3 FootPOD-al)
Futási index. Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.
 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák