Polar

POLAR RCX3 Run White

PO-90042194

A POLAR RCX3 white női pulzusmérő futósebességmérővel. Nagytudású sportóra, mely számítógépre is letölthető.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

69 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 FONTOS:

  • A szenzorokat a Polar 2016-ban kivonta a forgalomból.

 

POLAR RCX3 Run PULZUSMÉRŐ ÓRA

Az óra neve a POLAR RCX3, a RUN azt jelenti, hogy futósebesség mérő is van a csomagban., melynek neve S3+ foot POD. A csomagban még található egy Datalink, melyel az órát összekapcsolhatjuk számítógéppel.

 

 

FUTÁSRA HANGOLVA


A sebesség/tempó, távolság, Futási Index és futási iramot is tud az óra, ha POLAR S3+ footPOD-al kapcsoljuk össze. A Foot POD ezen csomag része, s a saját cipőnkre kell feltenni az alábbi módon.

Fontos, hogy ne csak átfüzzük a cipőfűzöt a footpod-on, hanem úgy tegyük fel azt, ahogy a lenti videón láthatjuk, így nem csúszkál a cipő nyelve, jól meg lehet húzni a cipőfűzőt a cipő egész felsőrészén.

 

MIÉRT HASZNOS A POLAR S3+, AZAZ A FOOT POD?

A FootPOD-nak nem kell műholdakat találni, felhúzod a cipőd, s egyből mehetsz futni. A Foot POD-nak nincs be kikapcsoló gombja, az óra aktiválja működését. Az órán kiválasztjuk a kívánt sportágunkat, ami jelen esetben RUN azaz futás,  s ha aktiválva van az órán a futás sportágra a footPOD, akkor már futhatunk is. A footPOD elemmel működik, üzemideje 1db RC2430-as elemmel 200 futott óra, ami 6perces irammal nézve 2000km, 4 perces ezrekkel nézve 3000km. A foot pod súlya 29 gramm, tehát nem zavaró a súly. 

A másik nagy előny GPS-hez képest a pontosság. A footPOD-nak a sebesség érzékelése gyors és pontos, emiatt, ha valaki tempót fut nem fog benne csalódni. Magyarul, ha 4:30 és 5 perces ezreket szeretnék futni, akkor a foot pod sebességérzékelésében bízhatok, ugyan ezt a sebességzónát a GPS sok hibával fogja tudatni velem, magyarul 20 ránézésből 1x minimum rossz tempót mutatna az óra GPS-t használva. Távolság mérésben a FootPOD gyengébb, mint a GPS, de mivel a tempó pontos, s az üzemidő és a használhatóság jobb, futásra jobb választás a FOOT POD.

 

KINEK JÓ A GPS?

Azoknak, akiknek a tempó azaz sebességmérés nem fontos, s több sportéágban is szeretnek mozogni. Azoknak, akik sok helyen futnak, s szeretnék látni azt, hogy merre mentek. Nekik 2 megoldást ad a Polar ebben a kategóriában, a POLAR RC3 GPS HRM-et és a POLAR RCX3 G5 GPS.

POLAR RCX3 GPS POLAR RC3 GPS HRM

 

 

SZÍVÜNK

A szíved ismer téged, a Polar pedig a szívedet ismeri.

Tested állapota napról napra változik, és különösen igaz ez edzés esetén.
Vagyis az edzések intenzitásának beállítása nagyon fontos ahhoz,
hogy a maximumot hozhasd ki magadból.
De hogyan tudod ezt megtenni?

Kifejlesztettük neked az RCX3 modellt a forradalmi ZoneOptimizer funkcióval.
A tested jelzéseit figyelembe véve automatikusan állítja be a szívritmus zónákat, így soha többé nem kell becslésekre hagyatkoznod.
Vagyis mindegy, hogy futsz, biciklizel, vagy éppen úszol - mindig a legoptimálisabb szinten fogsz edzeni.
Minden körülmények között a legjobb.

A másik számomra nagyon jó funkciója a POLAr RCX3-nak az a TRAINING LOAD, magyarra fordítva ez a halmozott edzésterhelést nézi, így könnyel láthatjuk az edzés után számítógépre letöltve, hogy az elvégzett edzések milyen hatással vannak a keringési rendszerünkre, s a következő edzésen mit érdemes válzoztatnunk ahhoz, hogy fejlődhessünk. A jobb oldalon lévő gyorslinkek közé betettem erről egy kis cikket.


Polar ZoneOptimizer - személyre szabott sportzónák
Sportprofilok
Versenytempó                                                                                                    
Biciklizel?
Akkor a W.I.N.D. technológiát használó CS sebesség- és hajtásmérőt neked találták ki. A készülék méri a sebességet, a megtett távolságot és a hajtások számát.

Többféle sportot űzöl?
Viseld folyamatosan a G5 GPS érzékelőt a karszalag zsebében,
a sebesség/tempó és a távolság méréséhez és az útvonal későbbi megjelenítéséhez a polarpersonaltrainer.com oldalon.

 

SZÁMÍTÓGÉPRE KÖTVE

A csomag tartalmazza a számítógépes kapcsolatát az órának, mely kütyü neve: DATALINK. Ezzel a vezeték nélküli kapcsolattal lehet letölteni az óráról az adatokat a számítógépre, mely lehet PC vagy MAC. Az órában 99 óra edzésmemória fér el, s az óra tárolja minden adatod. Nem kell mást tenned, mint regisztrálni magad a polarpersonaltrainer.com oldalon, s letölteni a datalink illesztőprogramját a WebSync-et. Ezután az óráról feltöltöd a programba az edzéseidet, melyeket egy edzésnapló kezelőben visszanézhetsz grafikusan. Azaz nemcsak az átlagos és maximális adatait láthatod edzésednek, hanem edzésed adatait 8 másodpercenként rögzíti az óra, s ezt láthatod vissza a számítógépen.

WEBSYNC LETÖLTÉSE

Windows: Download

  • Megjelenés dátuma: 2013/02/27 
  • Verzió: 2.8.1 
  • Méret: 41,1 Mb

Mac: Download

  • Megjelenés dátuma: 2013/02/27 
  • Verzió: 2.8.1 
  • Méret: 21,3 Mb 

POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről.

POLAR órák legfőbb megkülönböztetése más pulzusmérő óráktól, hogy vannak bennük edzés segítő funkciók, melyek a kalóriaméréstől egészen a túledzettség mérésére szolgálnak. Kis ikonokkal teszük könnyebbé, jobban átláthatóbbá az órák edzést segítő funkcióit. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehet segítségére a Smart Coaching funkció és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

 

Ha a POLAR órát szeretnél, az óratípus leírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést segítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a POLAR órák.


 

polar_ownzone

OwnZone
Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZone használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT60, POLAR FT80, RS100, RS300X, RS400, RS800cx, CS200, CS300, CS500, CS600x, RCX5, RCX3

 

polar_fitness_test Fitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3, RC3, RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600x, FT40, FT60, FT80

 

polar_smart_calories

Intelligens kalóriaszámláló
Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki.
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x, RS400, RS800cx, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RCX3, RC3

 

polar_zoneoptimizer

ZoneOptimizer
A funkció biztosítja, hogy minden alkalommal a megfelelő intenzitással eddzen. Néha nehéz meghatározni, hogy mennyire kemény edzésre van szükségünk. A Zone Optimizer használatával pontosan azt a hatást érheti el, amit szeretne, mivel a funkció úgy állítja be az öt pulzus-célzónát, hogy tökéletesen megfeleljenek teste aktuális fiziológiai állapotának.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3, POLAR RCX5, POLAR RC3 GPS

 

polar_running_index

Futási index
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3, RCX5, RS400, RS800cx, RC3

 

polar_training_load

Edzési nehézség
Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3, RCX3, RCX5, CS500, CS600x, RS300x, RS800cx, FT7, FT40, FT60.

 

polar_training_benefit

Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3, RC3

 


 

HA A SMART COACHNIG funkciókról mindent tudni szeretnél, katt ide!

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák