Polar

POLAR M600 white

90062398

A POLAR 2017 év eleji megjelenésű M600-as órája forradalmi, az ANDROID WEAR, mely integrálja a telefonod az órádba.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

114 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

POLAR M600 multisport óra

 


FONTOS

Tudd meg a tutit Zergétől!

Az M600-as óra lényegében nem a Polar platformra és tudásra épül, hanem az Android Wear-re. Azaz ez az óra egy okosórába integrált sport óra, s nem fordítva! Remélem érzed a különbséget. Üzemideje óra használatban is csak 1-2 nap. 

Megjelenése 2016 szeptembere az utolsó POLAR kommunikáció szerint. A pontos megjelenési dátumról információ hiányában nem tudunk 2017-ben sem bővebbet. Ha igen, akkor ezt a mondatot nem fogod látni/ olvasni. Igen, elérhető több országban is az M600, de tudni kell, hogy európában NEM működik, mivel nem kaptra meg a Polar a liszenszet a Google-től.

Ha nem tudod mi az az IMAP vagy hosztnév akkor nem vagy elég kütyümániás felhasználó, s az M600-as óra működtetése nem fog örömet okozni. Kérj segítséget tőlünk, ha nem tudod merre tovább.


 

A POLAR M600  címszavakban

 • Google Android Wear intelligens platformra épült óra
 • csuklóról mérő optikai 6-LED-es űátvilágítással
 • Beépíetett aktivitásmérő mely számolja a napi lépésszámot, elégetett kalóriát és monitorozza az alvást
 • hangvezérlés és zenvezérlés
 • bejövő emailek, hívások, sms-ek olvasása és megválaszolása
 • Naptárértesítések, időjárás, média hírcsatornák
 • szövegek használatakor az Android telefont, lapozzunk a szociális média hírcsatornák, kaphat naptárértesítéseket
 • 4 GB-os belső memória
 • Beépített GPS-nek köszönhetően a sebességet, távolságot és az útvonalat is rögzíti
 • 20 egyéni sportágra állíthatjuk be az óra működését
 • Az óra vízálló, úszni lehet benne pulzusmérést is tud az óra
 • Edzés tervezés és elemzés egy helyen az ingyenes Polar Flow App programban
 • Segít megérteni az edzésterhelést és a regenerálódást személyre szabva
 • Fejleszthető Bluetooth H7 mellkaspánti pulzusmérő övvel

 

 

 

 

 

ANDROID WEAR

A Google Android Wear intelligens karóra platform használatával a Polar M600 lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki az egyre bővülő világában Android Wear alkalmazásokon keresztül órájából.

 

IOS és Android

Polar M600 kompatibilis Android és iOS rendszerű telefonokkal. * Az akkumulátor napi aktivitásmérő használatban Android rendszerhez viszont jobban van optimalizálva.

 

* Android Wear okostelefon igénye Android 4.3 vagy annál frissebb vagy iOS 8.2 vagy annál frissebb. Támogatott funkciók eltérőek lehetnek a platformok között. Látogasson https://www.android.com/wear/ weboldalra bővebb információért.

Android Wear, a Google és az egyéb jelölések a Google Inc. védjegyei

 


EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

•Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával direktbe.

• Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, melyet a megjegyzés rovatba írhat, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 

 


   

 

 

 

 • A Polar optimalizálta a csuklóról történő pulzusmérést. Az 5 LED pontosab  adatokat ad, míg az egyszerű használattal megkönnyítjük a visszajelzést.
 • Beépített GPS-e nemcsak az amerikai GPS, hanem az orosz Glonass műholdrendszert is veszi, így pontos sebesség/tempó, távolság és pozició jeleket vesz az óra.
 • Atvititásmérője 24/7, mely rögzíti is mutatja a napi lépésszámot, távolságot, elégetett kalóriát, alvást és alvás minőséget
 • Akkumulátora 2 nap normál üzemmódot, s 8 sportüzemórát bír ki GPS, pulzusméréses és telefonos üzemmódban
 • POLAR RUNNING programja segít felkészülni edzéstervvel 5, 10km-re vagy félmaratonra/ maratonra is.

 

 

 

 

 

 

 

POLAR FLOW APP az iTunes-on

iOS 6.0 vagy újabb operációs rendszeren fut. Kompatibilis iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5S, iPad Wi-Fi (3. generációs), iPad Wi-Fi + Cellular (3. generációs), iPad Wi-Fi (4. generációs), iPad Wi-Fi + Cellular (4. generációs), iPad mini Wi-Fi-vel, mini iPad Wi-Fi + Cellular, iPad Air, Air iPad Wi-Fi + Cellular, iPad mini Retina kijelzővel, iPad mini Retina kijelző Wi-Fi + Cellular, és az iPod touch (5. generáció). 

 

 

 

 


 

 

 


POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 

 


 

NAPI AKTIVITÁS

 

Activity Guide

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Óratípusok, melyek tudják*: Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 


 

TESZTEK

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3POLAR RC3, POLAR RCX5RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600xPOLAR FT40POLAR FT60 , POLAR FT80, POLAR V800POLAR M400

 

polar_recovery_test

ORTOSZTATIKUS TESZT- Pulzusmegnyugvási teszt
Az Ortosztatikus teszt egy olyan eszköz, melyet az edzés és a regenerálódás közti egyensúly nyomonkövetésére használnak. Ez az edzésen alapszik beleértve a vegetatív idegrendszer funkcióiban történő változásokat. A teszt eredményét számos tényező befolyásolja: stressz, alvás, lappangó betegség, betegség, környezeti hatások (hőmérséklet, magaslat). A hosszú távú követés segít elkerülni a túledzettséget és az aluledzettséget. A teszt során a pulzusmérésben: nyugalmi, álló és csúcs pulzusmérés mellett pulzusszám változékonyságot mérünk, mely jó jelzője a vegetatív idegrendszeri válzozásoknak. A teszt rendszeres használata nagyobb pontosságot ad.

Óratípusok, melyek tudják:POLAR RS400, RS800cx, CS600xPOLAR V800

 

POLAR JUMP TEST

A POLAR V800 a POLAR STRIDE SENSOR BLUETOOTH® SMART szenzorral segít felmérni az izom erejét, mennyire fáradtak az izmok. 3 féle teszt létezik: gugoló, ellentétes irányú és folyamatos. A folyamatos ugróteszt az anaerob erőt méri. A gugoló és az ellentétes irányú teszt a kirobbanási erőt méri. 

Óratípusok, melyek tudják: POLAR V800 + S3+ bluetooth EGYÜTT

 

 


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

 

polar_training_load

TRAINING LOAD- Edzés terhelés
Az Edzés terhelés funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3POLAR RCX3RCX5CS500CS600xRS300x, RS800cx  POLAR FT7POLAR FT40FT60POLAR V800

Ha többet szeretnél ezen funkcióról tudni látogass el ide.

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3POLAR RC3POLAR V800POLAR M400

 

Kipihentségi állapot az egész napi aktivitás alapján

Ismerje meg az edzésterhelési és a mindennapi, apróbb tevékenységekre vonatkozó adatok alapján kiszámított tényleges kipihentségi állapotát. Legyen tisztában azzal, hogy mikor lesz elég kipihent ahhoz, hogy ismét nekivágjon egy edzésnek..

Óratípusok, melyek tudják: POLAR V800

 


 

Ha többet szeretnél tudni a POLAR Smart COATHING szolgáltatásokról, látogass el ide.AJÁNDÉK PULZUSMÉRŐ SZÜTYŐ

Minden POLAR V800 óra mellé ajándék szütyő!

Ezt a tárolót Zerge tervezte méghozzá azért, hogy mindig megtalálja a pulzusmérő óráját és a mellkaspántját.

 • Az óratároló retesz puha bársonyos belsejű.
 • A pulzusmérőöv retesz hálós, így könnyen szellőzik, s mindig az óra mellett van.
 • Összehúzható, így nem esik ki, könnyen szállítható.
 • A piros zsinór a fekete táska mélyén is jól látható.

 

 

 Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a Zergesport Kft szellemi tulajdona.

Feri, ne lopj!

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák