Polar

POLAR M430 Black regular

90066337

Beépített GPS-es és csuklós pulzusmérős sportóra sötét szürke színben a Polar-tól. Álltalanos óra, könnyű használat, telefonos értesítésekkel, letöltéssel.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

69 900 Ft

62 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
vissza a termékekhez

POLAR M430

GPS-es és optikai pulzusmérő sportóra és aktivitásmérő

 

KIS TANÁCSOK

 • Az M400-as óra csuklós pulzusmérős változata az M430.
 • Méretezése 2017 szeptembertől Regular és Small
  • Small méret a vékony és normál női csuklóra való (rövidebb az óraszíj 32 mm-el, mint a regular)
  • Regular méret a vastagabb női csuklóra és a férfi csuklóra való.
 • Szín. Megjelent a Black szín is a Grey mellett, mindkettő sötét szín, el lehet dönteni melyik a szebb, praktikusabb (nálam a Grey a nyerő)

 


 

EGYÉNI CÉLOK

 

A POLAR M430 szoftverében a Polar FLOW-ban beállíthat egyéni célokat, melyek motiválják sport közben.  Ezt három módon segíti az M430:

 1. Egyéni edzéstípus, edzésterv beállítása, így az óra edzés közben jelzi az adott idő vagy távolság szakaszhoz létrehozott pulzuszónát.
 2. Futás közben az M430 beépített GPS-nek és beépített gyorsulásmérőjének köszönhetően mutatja a futásunk hatékonyságát, ezt hívjuk RUNNING INDEX-nek.
 3. Sport profilonként állítható kijelzők segítik az edzésünket ellátni a kívánt adatokkal.

 

BEÉPÍTETT GPS

Az órába épített GPS 8 üzemórát tud egy feltöltéssel, de ez egymásodperces mintavételre igaz, hiszen az M430-as órát állíthatjuk 30 illetve 60 másodperces mintavételezésre is, ami lényegében csak a gyalog túrázáshoz lehet hasznos. A GPS-el használva az óra tudja a sebességet/tempót, megtett távolságot és megmutatja az adott edzéshez visszavezető irányt és távolságot. GPS használatával az óra a pillanatnyi magasságot, szintemelkedés és szintesést is kijelzi, melyet sportáganként adhatunk hozzá külön képernyőként.

 

NAPI 24 ÓRA VISELET

Az óra alig 51 grammjával a legönnyebb beépített GPS-es óra a piacon, s emelett vízálló. Kecses formája miatt könnyű hordani edzés közben és a nap hátralévő részében is. Az aktivitásmérője lényegében a POLAR LOOP karkötő tudását kapta, így a napi lépéseket, kalóriákat is méri. Beállíthatóak napi célok elérése (lépésszám, kalória). S természetesen montitorozza az M430-as az alvást is. Az óra kijelzője magas kontasztú szabad ég alatt is hihetetlen jól látszik minden adat, csakúgy, mint a V800-as nagytesójánál. Az óra kijelzőjét sportáganként testreszabhatjuk. Az óra maxumum 20 sportprofillal rendelkezik.

 

POLAR FLOW SZOLGÁLTATÁS ÉS ALKALMAZÁS

Az M430-as a FLOW programmal használva megismerteti önmagával, s nemcsak az edzéseket láthatja, hanem mindennapi életvitelét is. Így önmagát objektívebben láthatja, s tudatosabban készülhet egyéni céljaira. Az online edzésnaplóban a FLOW program

 

 

 

 

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

 • Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával* direktbe.
 • Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, mely adatokat a rendelésnél lehet magadni, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 

*A lehúzható egészségpénztári kártyák listáját itt találja. Az egészségpénztári kártya lehúzást kizárólag a kártya tulajdonosa végezheti.


 


Amennyiben nálunk veszed órád és a fóliát, a fóliát ingyenesen helyezzük fel.

 • Webshopos megrendelés esetén is kérhető!
 • Amennyiben azt szeretnéd, hogy feltegyük az órádra, kérjük előre jelezd, mivel a felhelyezés akkor lesz szép, ha legalább 1 óránk van rá. 

 


 

M400 KONTRA M430

ELTÉRÉS A POLAR M400-HOZ KÉPEST

 • Alvásmonitorozásnál ezentúl értékeli a minőségi alvást is a 430-as, melyet 5 kategóriába sorol be, s ezek mellett visszajött az 1998-ban bevezetett, s 2012-ben elfeledett alvásminőségünk pontozása is, amit mi adhatunk meg. Wow....
 • Optikai azaz csuklóról mért periféériás pulzust használhatunk, mely egyszerű, mindig kéznél van, nem dörzsöli ki véletlenül sem a mellkasunkat, s pontossága immár nem EKG. Lsd. kiss cikkünk
 • A GPS mintavételezését állíthatjuk, azaz pontosabban mondva butíthatjuk 30 és 60 másodperces mintavételezéssel is (alapból 1 másodperces), így pontatlanabb adatokat kaphatunk, de az óránk üzemideje megnő. A Polar ezt nem teszi nyílvánossá, hogy pontosan milyen adatokkal számol.
 • Belekerült az órába egy sima stopper, ami eddig csak sport üzemmódban volt elérhető.
 • Bekekerült az órába a rezgés üzemmód, ami lehet figyelmeztető vagy ébresztő is, s azon nyomban kikerült a csipogás és hangjelzés is, hogy mi miatt nem tudom, de itt nem lesz rá szükségünk...
 • Elfelejthetjük a microUSB-USB töltőkábelt, jött egy speciális csak M430-ashoz való kábel, ami a töltéshez fog kelleni, de külön rendelni nem lehet még
 • Kapott az óra az eddig 3 megszokott pontos idő formátum helyett újjakat
 • Szoftverfrissítéseket ezentúl telefonon keresztül azaz a Polar Flow APP és Bluetooth-os kapcsolattal is megkapja az M430-as, tehát a számítógépes kábeles M400-as kapcsolat már nem kell (elvileg, hiszen az A-GPS adatokat úgy tudjuk csak kábelesen kapja meg az óra)
 • Elméletileg vízben is fog pulzust mérni, de ez az infó még nem végleges
 • Óraszíjja nagyon kényelmes, de mi nagy különbséget nem látunk az M400 white-hoz képest
 • Megjelent a Cseh, Svéd, Török, Indonéz és a Japán menünyelv is az M430-ban
 • kb 20eFt-al drágább lett a csomag, persze itt nem lesz a csomagban Bluetooth-os mellkaspánt

 


 

 

POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 

 


 

NAPI AKTIVITÁS

 

Activity Guide

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Óratípusok, melyek tudják*: Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek

 

Activity Benefit

Activity Benefit naplózza napi, heti és havi szinten a mozgásaidat és megmutatja, hogy mire lenne szükséged egészséged megőrzése érdekében. Mozgásainkat nyomonkövethetjük mobilunkon és a saját webes oldalunkon is.

Óratípusok, melyek tudják: Polar LoopPOLAR M400

 


 

TESZTEK

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3POLAR RC3, POLAR RCX5RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600xPOLAR FT40POLAR FT60 , POLAR FT80, POLAR V800 HRM, POLAR M400 HRM

*Fitnesz tesztet a Polar M400 és Polar V800-as óra csak és kizárólag POLAR H7-es mellkaspánttal tud végezni. Egyéb Bluetooth Smart mellkaspántokkal NEM:

 

 


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3POLAR RC3POLAR V800POLAR M400

 

 

 

polar_running_index

RUNNING INDEX- Futási index
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3RCX5, RS400, RS800cx, POLAR RC3POLAR M400

 


 

Ha többet szeretnél tudni a POLAR Smart COATHING szolgáltatásokról, látogass el ide.

 

 


Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a Zergesport Kft szellemi tulajdona.

Feri, ne lopj!

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák