Garmin

Garmin Zumo 350LM

010-01043-01

Vízhatlan motoros GPS, élettartamra szóló Euurópa térkép frissítéssel és forgalmi információs vevővel. Motoros és autós tartó is a csomag része.

174 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

GARMIN zümo 350LM

 

 

 garmin_logo

Stílus. Szenvedély. Intelligencia. Pedig még be sem kapcsolta.

Navigációs készülék élettartamra szóló térképekkel

A zūmo 350LM a készülék egész élettartamára szóló díjmentes, internetről letölthető Európa térképfrissítéssel rendelkezik az Ön kényelme érdekében. Így mindig a legfrissebb térképi adatbázissal navigálhat, megtalálva az éttermeket, szállodákat, benzinkutakat, egyéb érdekes pontokat (POI). A zūmo fejlett navigációs rendszere minden eddiginél könnyeben kezelhető felhasználói felületet nyújt, például az alábbi szolgáltatásokat:

  • Könnyen használható keresősor, ahol gyorsan megadhatja a keresendő elemet, valamint billentyűzet, mely csak az érvényes címeket eredményező beüthető betűket mutatja
  • Az új Szerviztörténet napló funkció segít nyomon követni, hogy mikor, milyen karbantartási, szerelési munkák lettek a motoron elvégezve (kerékcsere, keréknyomás ellenőrzés, láncolajozás, olajcsere, új gyújtógyertyák és számos egyéb). Bármire is van szüksége, a zumo eltárolja
  • Sebességhatár kijelzés és sebességmérő kamerák megjelenítése (az európai területre a Cyclops biztosítja az adatbázist).
  • Kijárati szolgáltatások - tudja előre, milyen létesítményeket talál a pályáról kihajtáskor
  • A TracBack segítségével mindig visszajuthat a kiindulóhelyére ugyanazon az úton, ahol ment, akár terepen motorozva is
  • Sávinformáció kereszteződés előnézettel, mely valósághűen jeleníti meg az út során a táblákat, és a megfelelő sávba irányítja, könnyedebbé téve a tájékozódást.

Gumírozott és vízhatlan

IPX7 szabvány szerint vízhatlan (1 méteres mélységben 30 percig áll ellen a víznyomásnak) és gumírozott bevonatával a zūmo 350LM a kemény motorosoknak készült - motorosok által. Göröngyös utakon és macskaköves utcákon teszteltük erős esőzésben és szikrázó napsütésben, de az eredmény mindig ugyanaz volt: a zūmo folyamatosan navigált.

Tervezzen és osszon meg utakat

Használja a BaseCamp™ alkalmazást, hogy megtervezze a következő útját. Útvonalakat hozhat létre, rögzíthet pontokat vagy nyomvonalakat, melyeket áttölthet számítógépéről az zūmo készülékre. A "Nyomvonal rajzolás" funkcióval lekövetheti a tervezett utat és megnézheti annak szintkülönbségeit, így megbecsülheti a tervezett út nehézségét. Tervezze meg a leglátványosabb utat, így navigációs készüléke a kedvenc helyein viszi keresztül. A túra végeztével pedig visszanézheti a megtett utat, valamint megoszthatja kalandjait ismerőseivel.

Navigáció képi és hangos segítséggel

A zūmo 350LM egy rendkívül jól látható, napfénynél is olvasható 10.9 cm képátlójú érintőkijelzőt tartalmaz, melynek menürendszere kesztyűvel is könnyedén kezelhető. Bluetooth™ előkészített sisak vagy headset csatlakoztatásakor (külön vásárolható), fordulóról-fordulóra vezető navigációs utasításokkal juthat el a céljáig. Az alaptartozék motoros tartóban a zūmo biztosan rögzíthető, így nyugodtan motorozhat. Az autós használathoz az alapcsomag egy autós tartót is tartalmaz.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák