Garmin

GARMIN VÍVOsmart 3 PURPLE small/medium

010-01755-21

Small-medium méretű lila mozgásaktivitásos és pulzusmérő karkötő. Legfőképpen hölgyek csuklójához

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

49 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék nincs boltunkban. Amennyiben megrendeli 4-7 munkanapon belül beszerezzük Önnek.
vissza a termékekhez

GARMIN VIVOSMART 3

 

  • VO2 max, fitnesz-kor és súlyzós edzési funkciók
  • Egész napos stressz- és egészségfigyelés Elevate™ csuklón mért pulzusméréssel
  • Számolja lépéseit, a megmászott emeleteket, az elégetett kalóriát, az aktív perceket és figyeli alvását
  • Úszás vagy zuhanyzás közben is viselhető
  • Akár 5 napos akkumulátoros üzemidő

 

A tevékenységkövetője nem nem határozza meg a küllemét, de amit csinál vele, az minden bizonnyal igen. Ezért ennyire diszkrét a vívofit 3 kilalakítása, így minden viselethez ideális, hasznos és okos funkcióival pedig segít talpon maradni. Tevékenységkövetés, szívritmusfigyelés és okos értesítések*, de még a fejlett fitnesz elemzések, mint a VO2 max becsülés vagy fitnesz-kor is megtalálhatók kínálatában.

kompatibilis mobiltelefonnal használva. ( zerge.info/BLE )

 

ELEGÁNS


A vivosmart 3 nem figyelemfelkeltő, minden öltözékhez használható visszafogott stílusa miatt. Mivel a kijelzője alapból nem működik, így elrejti tudását, s egy karkötőnként bújuk meg a csuklón. Érintőképernyője könnyen használható.

 


EDZETTSÉGI SZINT

Köszönhetően az Elevate csuklón mért szívritmusnak, a vívosmart 3 tevékenységkövető nagyszerű funkciókat kínál, melyekkel jobban átláthatja edzettségi szintjét. Például ez az első tevékenységkövetőnk, ami képes VO2 max becsülést. Még azt is megbecsüli, hogy állapota szerint mi a fitnesz kora, mely érték az edzettség előrehaladásával csökkenhet.

 


EGÉSZ NAPOS KÖVETÉS

A vívosmart 3 ütemenként figyeli a szívritmusváltozását. Ezt a grafikont bármikor megnézheti ülés vagy pihenés közben a készülékén. Ha az érték emelkedni kezd, jelzi, hogy egyre stresszesebb. Hogy ezt mi okozhatja? Bármilyen fizikai vagy érzelmi változás. A vívosmart 3 segít felismerni ezt a helyzetet, így megpróbálhatja feloldani azt a feszültséget.

 


AUTOMATIKUS TEVÉKENYSÉGKÖVETÉS

A vívosmart 3 tevékenységkövetője számolja a lépéseit, a megmászott emeleteket. az elégetett kalóriát és az aktív perceket. A Move IQ™ automatikusan felismer olyan tevékenységeket, mint a séta, úszás, kerékpározás vagy elliptikus tréneren való edzés. Ezen túl automatikusan elkezdheti mérni a séta vagy futási tevékenységet. Egyszerűen csak keljen fel, kezdjen el mozogni, a vívosmart 3 pedig majd figyeli az aktív életvitelét. Ahogy mindig, a tevékenységeit később áttekintheti a Garmin Connect™ felületen, a közösségi rendszerünkben.

 

SZEMÉLYES EDZŐTÁRS

Az edzőtermet kedvelők is örömmel fogják fogadni a segédet, ami számolja ismétléseit. Ha súlyzós edzésbe fog a vívosmart 3-mal, a készülék rögzíti a gyakorlatokat, ismétléseket, így nem szükséges felírnia ezeket. Ezek az adatok a Garmin Connect felületre szinkronizálódnak, ahol még mélyebben elemezheti edzését.

 


TELEFONOS FUNKCIÓK

Hogy a zsúfolt életvitelét segítse, megjelenítheti email és szöveges üzeneteit vagy közösségi média értesítéseit közvetlenül a csuklóján. Az automatikus szinkronizálás a Garmin Connect felületre segít, hogy arra koncentrálhasson, ami igazán fontos. Ezen felül telefon keresési, zenelejátszóvezérlési szolgáltatások is elérhetők.

 


LETÖLTÉS

Könnyű figyelemmel kísérni a tevékenységeit és sikereit. A vívosmart 3 tevékenységkövető  automatikusan szinkronizál a Garmin Connect felülettel, az online közösségi oldalunkkal, ahol áttekintheti, elemezheti előrehaladását vagy kihívásokban vehet részt, melyek eredményét megoszthatja a közösségi médiában. A Garmin Connect ingyenes és elérhető böngészőben vagy okostelefonos alkalmazásként is.

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák