Garmin

GARMIN VIRB ELITE White videokamera

010-01088-10

Sport video kamera, hihetetlen funkciókkal. Garmin órákról vezérelhető. Wifi, 16MP, ANT+ kompatibilis, microSD kártyával 64MB-ig bővíthető, beépített GPS,

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

129 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

GARMIN VIRB ELITE

 

  • 1080p HD videó felvétel (16MP-CMOS) 
  • Színes, nagy felbontású Chroma™ kijelző
  • GPS, gyorsulásmérő és barometrikus magasságmérő
  • Wi-Fi kapcsolódási lehetőség (iPhone® és Android™)
  • Újratölthető lítium-ion akkumulátor

 

A VIRB Elite egy valós HD 1080p felbontású akciókamera, mely ötvözi a fejlett HD videó rögzítési funkciókat a Wi-Fi képességgel és fejlett GPS funkciókkal és profilkezeléssel. Például a síelés profil használatakor a felvétel megáll, ha leér a pálya aljára. A VIRB Elite 1.4” Chroma színes képernyővel rendelkezik, mely végig bekapcsolva marad, amíg a kamera be van kapcsolva, ugyanakkor rendkívül kis fogyasztású. Segítségével könnyedén beállíthatja a készüléket, visszajátszhatja a felvételeket úgy, hogy közben nem kell eltávolítania a kamerát a tartójáról. A felvétel megkezdéséhez mindössze a nagyméretű csúszkát szükséges előre tolni, majd a beépített akkumulátorral akár 3 órán át rögzíthet 1080p felbontásban. A fejlett technológiák között megtalálható a digitális képstabilizátor és a lencsetorzulás korrekció, így az elkészült felvétel még szebb lesz, akár annak szerkesztése előtt is.

 

 

Valós nagy felbontású felvételek

A VIRB Elite valós HD 1080p felbontással rögzíti a videókat, így könnyedén újraélheti a kalandjait teljes valójukban, nagy kontraszttal és sértetlen részletezettséggel. A 1080p felbontású 30 képkocka/másodperces kristálytiszta felvételen túl lehetséges akár drámai lassítással, 120 képkocka/másodperccel is rögzíteni. Mindezt a WideVü lencsén keresztül a 16 megapixel CMOS érzékelő dolgozza fel a legmagasabb minőség érdekében. Többféle HD videó mód érhető el: 1080p@30fps, 960p@48fps, 720p@30/60fps, 848x480@120fps.

 

1.4" Chroma kijelző

Miért csak egy gombot nyomna meg reménykedve, hogy sikerült a felvétel, ha használhat beépített kijelzőt is a kép beállításához, előnézetéhez és visszajátszásához? Az 1.4" átlójú képernyő a VIRB Eliten a menübeállítások módosításához is használható. Ellenőrizze a beállítást a fotó előtt, válassza a lassított felvételt vagy váltson fotó vagy videó között. Mindig a kijelzőn van és a kijelző mindig ott van (minimális energiát használva).

 

Hosszú akkumulátoros üzemidő

A VIRB Elite kategóriáján belül vezető kapacitású, 2000 mAh lítium-ion akkumulátorával akár 3 órán át rögzíthet 1080p felbontásban. Jó esély van rá, hogy ön hamarabb elfárad, minthogy az akkumulátor lemerülne. Feltölteni egyszerűen a számítógéphez vagy a fali töltőhöz csatlakoztatva lehet. Könnyedén kiterjesztheti a felvétel idejét, csak vigyen magával egy csereakkumulátort (külön vásárolható).

 

Vezeték nélküli csatlakozás okostelefonokhoz

A VIRB Elite Wi-Fi csatlakozással rendelkezik okostelefonnal vagy számítógéppel történő kommunikációhoz. A Wi-Fi segítségével akár távoli előnézet is elérhető, valamint irányíthatja és beállíthatja a kamerát. Távolról megállíthatja a videó felvételt vagy készíthet fényképeket is.

Fontos, hogy felvétel közben nem látható a telefonon semmi, mivel stream-ni nem tud a kamera. A kamera minden beállítása elérhető telefonról is!

 

Android iPhone

 

 

Filmezze az élményt lesikláskor, ne a csákányozást

A VIRB Elite nagy érzékenységű GPS vevővel rendelkezik, melyet rá tud bélyegezni a felvételre, valamint elérhetők az "okos" felvételi lehetőségek, például a síelés profilban. Ezzel például automatikusan rögzíti a lesiklást, de nem veszi fel a forró kakaó ivását vagy a síliftre sorban állást.

 

Szenzorok, szenzorok és még több szenzor

A VIRB Elite ANT+™ vezeték nélküli csatlakozása használható külső Garmin érzékelők adatainak fogadására is. Társítsa tempe™ vezeték nélküli hőmérővel, sebesség/pedálfordulat jeladóval vagy szívritmus érzékelővel, hogy azok adatait megjeleníthesse a videókon. Így láthatja mennyire gyorsan vert a szíve biciklizés közben. Az Elite mindezen felül beépített gyorsulásmérőt és magasságmérőt is tartalmaz, melyek adatait szintén rögzítheti a videókba.

 

Irányítsa távolról a VIRB Elitet

A VIRB Elite ANT+™ vezeték nélküli kapcsolaton keresztül az olyan Garmin készülékekkel vezérelhető, mint a Dakota 20, Oregon 450, Oregon 450t, Oregon 550, Oregon 550t, Rino 650, Rino 655t, eTrex 30, GPSMAP 62s, GPSMAP 62st, GPSMAP 62sc, GPSMAP 62sct, GPSMAP 78s, GPSMAP 78sc, fenix, quatix, tactix, Montana 600, Montana 650, Montana 650t, Oregon 600, Oregon 600t, Oregon 650, Oregon 650t, Astro 320, Edge 510, Edge 810, zumo 390LM.   Később 2014-ben egy távirányítót is kiad a Garmin, mely ugyanezen az adatkapcsolaton keresztül működik, így a nem kell levennie kezét a kormányról és levennie a kamerát, hogy megállítsa, majd fényképeket készíthessen.

 

Kecses és egyszerűen használható

A VIRB Elite egyszerű használhatóságot figyelembe véve lett tervezve a kamera oldalán található nagy, azonnali felvétel csúszkával. A csúsztatásnak és bekattintásnak köszönhetően biztosan tudja, hogy felvétel módban van akkor is, ha kesztyűt visel éppen. A kamera kialakítása egyszerre kecses és robusztus, így bármilyen környezetbe könnyen elhelyezhető.

 

Digitális képstabilizátor és egyebek

A digitális képstabilizátornak köszönhetően a VIRB Elite egy kis nyugalmat ad a döcögős felvételekhez, így lágyabb videókat oszthat meg ismerőseivel. A lencsetorzítás javításnak (LDC) köszönhetően még azelőtt javítja a felvételek minőségét, hogy azokat szerkeszteni kezdené.

 

Nagy felbontású fényképek

A VIRB Elite egy nagy teljesítményű digitális fényképezőgép is egyben. Akár 16 megapixeles felvételeket készíthet LDC opcióval, melyek így még élesebbek, tisztábbak és kevésbé torzítottak lesznek. Fotózhat 16 megapixel, 12 megapixel vagy 8 megapixel felbontásban (kamerán található gombbal vagy távvezérléssel) vagy választhatja a sorozatfelvétel opciót, esetleg a Time Lapse módot számos időtartammal. Ezt mind a 16 megapixeles CMOS processzor dolgozza fel a nagy felbontás miatt.

 

Fényképezzen és videózzon egy időben

Ne hagyjon egy pillanatot sem elveszni a videóból, azért, mert éppen fotót készít. A VIRB Elite segítségével könnyedén készíthet állóképeket a videó felvétel közben is. Egyszerűen nyomja meg a megfelelő gombot, vagy használja a távirányítót.

 

Könnyű szerkesztés

A VIRB Edit egy ingyenesen letölthető asztali szerkesztőprogram, mely újszerű és segít kihasználni a VIRB Elite beépített vagy csatlakoztatott érzékelőit és az egyéb Garmin készülékekkel való együttműködést is. Állítson be egy műszerfalat a sebességével és helyzetével a motoros videói alá, vagy mutassa a gyorsulásmérő és a magassági adatokat a siklóernyős ugrások felvételein. Amint kész van a felvétellel, egyszerűen feltöltheti kedvenc megosztóoldalára és megmutathatja ismerőseinek.

 

Tartók

Széles kínálatból választhat tartót, így könnyedén rögzítheti a VIRB Elitet szinte bárhol. Ívelt vagy lapos felületek, műszerfal, sisak vagy éppen kerékpárkormány, mindenhova van VIRB Elite tartó. A tartókon található csuklók összekapcsolódnak, így nem csupán a szorítás rögzíti őket pozícióba, így még stabilabb rendszert alkot. Elérhető egy plusz adapter is, amivel számos egyéb gyártmányú tartóval használható a VIRB Elite.

 

Opcionális búvártok

A VIRB Elite vízálló a dobozból kivéve (IPX7* szabvány szerint). Mélyebb kalandokhoz és nagyobb nyomásállóságért használja az opcionális búvártokot, így a legnagyobb mélység akár 50 méter is lehet.

 

*Vízbe merítés esetén a nyomásnak 30 percig áll ellen legfeljebb 1 méteres mélységig.

Nyitva tartás

hétfő zárva
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák