Garmin

GARMIN Tactix

010-01040-20

Katonai bevetésekre való beépített GPS-es taktikai óra. Magashegyi, navigációs, barometrikus és iránytű funkciók. Bővíthető külső hőmérővel, pulzusmérővel.

134 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

 

GARMIN TACTIX

Lopakodó matt fekete kivitelű beépített gps-es óra, ívelt lencse, inverz kijelző, zöld háttérvilágítás teszi láthatatlanná még az éjjelátók számára is ezt az órát.

Már több cég is készített magasságmérős, barometrikus mérő, beépített 3D iránytűs és navigációs órát. Mégis a Tactix egy olyan óra, mely mindent tud.

 

Ezek mellett halász, vadász, napkelte, napnyugta, holdkelte, holdnyugta de még MOB (ember a vízben) funkcióval, ejtőernyős módddal is büszkélkedhet az óra.

20 sportágra szabhatjuk testre az órát sportáganként 9 kijelzőt kérhetünk. Megjelenítése a képernyőknek lehet 1-2 vagy 3 sopros, lehet grafikus (hőmérő, barométer, magasságmérő, sebesség/tempó, pulzusmérő adatoknál) ahol a megelöző 30 perc adatait láthajuk diagrammon.

 

KIEGÉSZÍTHETŐ

Hozzákapcsolható külső hőmérő, azaz Garmin Tempe, vagy akár a Garmin VIRB akciókamera is, de nemcsak bevetésekre használhatjuk, hiszen pulzusmérővel, footpod-al és bringás sebesség és pedálfordulatmérővel is kompatibilis az óra. 

 

MEGOSZTÁS

BLUETOOTH: iPhone 4S, 5, 5s, 5c telefonokkal kompatibilis Bluetooth 4.0-n keresztül, így letölthetőek az adatok közvetlenül a mobilra, ami már megosztható lesz könnyedén.

UNIT TO UNIT: azaz készülékről készülékre 3 méteres körzeten belül megsozthatjuk waypontokat, útvonalakat, nyomvonalakat tásunkkal.


 

Fontos: a GARMIN Tactix megegyezik szoftveresen a GARMIN Fénix órával. A Fénix egy olcsóbb kivetel, nem inverz a kijelzője, nem kristályüveg a számlap és a bal oldali gomb a Fénix-nél műanyag, míg a Tactix-nál fém.

Garmin Tactix Garmin Fénix
+ kristályüveg a számlap -plexi számlap
+fekete kijelző, mely elegáns -normál kijelző
-fekete kijelző, mely nehezebben olvasható

+jól olvasható kijelző

+bal középső gombja fém -bal középső gombja műanyag
-+ 90,6 gramm +- 82 gramm
- drágább, mint a Fénix +olcsóbb, mint a Tactix
A két készülék ezen kívül minden paraméterében, beállításában, szoftveres tudásában megegyezik

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák