Garmin

Garmin nüvi 550

010-00700-00

Motoros és autós GPS, alapból autós tartóval. Vízhatlan, feltöltött Európa térképpel.

119 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

garmin_logo

 

 

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL


A multifunkcionális, vízhatlan nüvi 550-es ideális társ a kalandokban. Vezessen, túrázzon, kerékpározzon vagy hajózzon - könnyedén kapcsolható az üzemmód, hogy az Ön aktív életstílusához igazodjon. Előre feltöltött City Navigator Európa térképének köszönhetően helyek millióira juthat el. Fordulóról-fordulóra, hanggal irányítja egészen a céljáig.
 

VIGYE MAGÁVAL BÁRHOVÁ

A nüvi 550 vezetésre, sétálásra, kerékpározásra vagy hajózásra is használható, köszönhetően az utazás számára testreszabható funkcióknak. Ez a hordozható, többcélú berendezés ötvözi a fejlett navigációs funkciókat és a vízhatlan, terepi kijelzőt az autós készülékek egyszerű kezelhetőségével. Kecses és vékony, könnyedén hordhatja a zsebében vagy a táskájában. A cserélhető lítium-ion akkumulátorral Ön tartalék akkumulátort is vihet terepi kalandozásaikor.

FORDULÓRÓL FORDULÓRA IRÁNYÍTÁS
A nüvi 550 előremutató kezelőfelülete két egyszerű opcióval üdvözli: "Hova?" és "Térkép". Érintse meg a kijelzőt, és könnyedén kereshet címeket, szolgáltatásokat, majd hangos utasítást kap egészen a céljáig. Előre töltött Európa térképpel érkezik, így pontok milliói lesznek elérhetők. A beépített, domborzatárnyékolt alaptérkép magasabb nagyítási szinteken nyújt könnyedebb áttekintési lehetőséget. A nüvi 550 képes saját Érdekes Pontokat (POI) fogadni, valamint akár geo-taggelt (pozíció információval rendelkező fényképek) fotókra navigálni. Ha nem tudja merre van, a "Hol vagyok?" funkció nyújt segítséget, mely megmutatja a pontos pozíciót, a legközelebbi címet és kereszteződést, kórházat, rendőrséget, benzinkutat.

NAVIGÁCIÓ TEREPEN
Könnyedén töltsön fel vagy helyezzen be opcionális microSD kártyán további térképeket, így topográfiai, tengeri (BlueChart g2 Vision) funkciókra is használható a készülék. A kártyafoglalat a vízhatlan akkumulátorfedél alatt található, így nem kell aggódnia, hogy víz éri. A nagy érzékenységű GPS vevőnek és a HotFix™ műhold-elhelyezkedést becslő funkcióval a nüvi 550 gyorsan találja meg a helyzetet és stabilan tartja, akár sűrű lombozat alatt vagy magas épületek mellett.

BŐVÍTHETŐ

A navigáció csak a kezdet. A nüvi 550 számos segédeszközt tartalmaz, mely utazása során hasznos lehet, beleértve a világórát, valuta- és mértékegység átváltót, számológépet, egyebeket. Mutassa meg fotóit ismerőseinek a beépített képnézegetővel. Töltsön le Geoládákat a www.geocaching.hu oldalról közvetlenül a készülékére. A készülék támogatja az FM TMC forgalmi információs szolgáltatást, a Garmin Lock lopásgátló szolgáltatást, valamint a Garmin Garage, ingyenes járműszimbólum funkciót. 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák