Garmin

Garmin nüvi 3597LMT

010-01118-12

A legjobb autós GPS, amit a Garmin gyártott. Megneses kengyel, fém ház, saját szokások tanulása, élettartam európa térkép és forgalmi információ.

134 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

 

GARMIN nüvi 3597 LMT

garmin_logo

 

  • 12,7 cm átlójú, kapacitív üveg érintőkijelző
  • Giroszkópos kettős állású megjelenítés
  • Európa térkép élettartamig szóló ingyenes frissítéssel
  • Aktív sávinformáció, kereszteződés nézet
  • Sebessghatár kijelzés, Smartphone Link (Android)
  • BlueTooth, TMC (forgalmi információ)
  • Autópálya kijárati szolgáltatások, MyTrends, Traffic Trends
  • Fém készülékház, mágneses tartókengyel

A nüvi 3597LMT kiemelkedően fényes és nagy felbontású 5" (12,7 cm) képátlójú, két ujjas nagyítást és kicsinyítést biztosító, kettős tájolású képernyővel rendelkezik, így fektetve és állítva is kompromisszumok nélkül használható.

 

Részletes térképek - ingyenes frissítések

A nüvi 3597LMT előre töltött részletes Európa térképpel és a készülék élettartamáig érvényes ingyenesen letölthető térképfrissítéssel érkezik. Az új térképi adatok évente 4 alkalommal tölthetők le az internetről, így biztos lehet benne, hogy mindig az elérhető legpontosabb térképeket, POI (érdekes pontok) adatbázist és navigációs adatokat használja a tervezés során.

A nüvi 3597LMT könnyedén vezeti el a megadott címekre vagy az érdekes pontok millióihoz, például éttermekhez, boltokhoz, benzinkutakhoz vagy egyéb létesítményekhez. Csak válassza ki a kívánt pontot vagy pontokat és már indulhat is. Mindezen felül lehetséges egyedi POI adatbázis létrehozása és készülékbe töltése is.

 

Garmin Traffic

A Garmin Traffic szolgáltatás segítségével hamarabb juthat el úti céljáig. Használatakor a térkép mindig a képernyőn marad, a forgalmi értesítések a térkép képernyő oldalán jelennek meg. Részletes információt kaphat az úton várható eseményekről, például, hogy hány perc késés várható, vagy milyen hosszú szakaszt érint a forgalmi esemény, így könnyedén tervezhet kerülőutat. A rendszer még azt is figyeli, hogy Ön biztosan mindig a leggyorsabb útvonalon halad-e.

A készülék élettartamra szóló forgalmi információ előfizetés segítségével a nüvi 3597LMT mindig ismerni fogja az aktuális forgalmi helyzetet.

 

Bluetooth®

Párosítsa Bluetooth képes telefonjával a nüvi 3597LMT-t így vezeték nélkül intézhet telefonhívásokat a beépített mikrofonon és hangszórón keresztül. Legyen a telefonja akár a zsebében vagy a kesztyűtartóban, könnyedén fogadhat és kezdeményezhet hívásokat úgy, hogy figyelmét továbbra is az útra összpontosítja.

 

Smartphone Link

A Smartphone Link egy ingyenes mobilos alkalmazás, mely összekapcsolja a nüvi 3597LMT-t Android™ operációs rendszerű okostelefonjával. Ha párosítva van, a nüvi 3597LMT képes a telefon adatkapcsolatát használva információkat megosztani, például hogy hol parkolt, úti célját vagy POI pontokat.

A Smartphone Link ezen felül hozzáférést biztosít a Garmin Live Services⁴ szolgáltatásokhoz, melyek hasznos, valós idejű információt biztosít időjárás, forgalmi vagy egyéb adatokról (nem minden szolgáltatás érhető el minden területen).

 

Átfogó irányítás képpel és hanggal

Aktív sávinformációs szolgáltatás, mely bonyolultabb kereszteződések és forgalmi csomópontokon is magabiztosan vezeti át. Ahogy közeledik, egy animáció segítségével mutatj a rendszer, merre is kell tartania. A Madártávlati képek részletes, könnyen áttekinthető ábrát mutatnak felülnézetből. Jól megkülönböztethető, színes nyilak mutatják a követendő sávot. Egyes kereszteződésekben a nüvi 3597LMT fotorealisztikus képet mutat a valós táblákkal és környezettel, így könnyítve meg a biztos tájékozódást útja során.

 

Letisztult stílus

Elegáns stílusával és ultra keskeny kialakításával a nüvi 3597LMT minden autó belterének éke. A mágneses, tápellátást is tartalmazó tartó biztosan tartja és tölti a nüvi 3597LMT készüléket útja során.

 

Még több információ egy szempillantás alatt

A nüvi 3597LMT végig mutatja a térképet az útja során, mellette a fontos információkat. A részletekért egyszerűen csak érintse meg az ikonokat. Ahogy halad, folyamatosan láthatja a közeli szolgáltatásokat, mint éttermeket, benzinkutakat, kórházakat, boltokat.

A nüvi 3597LMT megjeleníti a sebességi határokat, jelenlegi sebességet és a várható érkezési időt. Egy pillantással leolvashatja a jelenlegi utca nevét.

 

Készülék kezelés egy helyen

Használja a Garmin Express szoftvert, hogy készüléke naprakész legyen. A Garmin Express segítségével könnyedén frissítheti a térképeit, szoftverét, vihet át kedvenceket készülékről-készülékre és telepíthet ingyenes jármű ikonokat és hangokat.

 

 

Nyitva tartás

hétfő zárva
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák