Garmin

GARMIN inReach EXPLORER

010-01735-10

A világtól távol is kommunikálhatsz ezzel a GPS-el, ha van térerő, ha nincs. SOS vészhívásal, hatalmas üzemidővel.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

169 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
vissza a termékekhez

GARMIN inReach SE®+ és inReach Explorer®+

 

  • Két utas szöveges üzenetek küldése és fogadása a mobiltelefonos lefedettségtől távol is az IRRIDIUM műholdas rendszerrel (előfizetés szükséges)
  • Interaktív SOS üzenet küldése a napi 24 órájában, heti 7 nap készenlétben levő GEOS kereső és mentőszolgáltatás felé
  • Kövesse nyomon helyzetét és ossza meg azt barátaival, ismerőseivel
  • Arra alkalmas okostelefon és az ingyenes Earthmate® alkalmazással elérhetővé válnak letölthető térképek és színes légifelvételek
  • *Előre betöltött DeLorme TOPO térképek útvonaltervezéssel, beépített elektronikus iránytű, barometrikus magasságmérő és gyorsulásmérő - csak a Garmin inReach Explorer®+ készülék funkciója

 

Ha nincs térképünk, vagy lementünk róla a világ másik felén, a Garmin inReach GPS segítségével elérhetőek lehetünk telefonon ott is, ahol nincs térerő. Ez a két túra GPS szabadidős tevékenységekre lett kifejlesztve, előtérbe helyezve a kommunikációt. Az inReach használható szárazföldön vagy vizen is, bárhol kalandozhatunk a földgolyón. Megoszthatjuk poziciónk, közben használhatjuk a navigációt, s az SOS segélykérési funkció is megjelent.

 

 

A FÖLD GÖMBÖLYŰ

Az Irridium műholdas rendszer használatával fogadhatunk vagy küldhetünk szöveges üzeneteket vagy e-maileket, miközben használjuk a navigációt és megosztjuk helyzetünk. Terepen kommunikálhatunk másik inReach GPS-el is.

Amenniyben veszélyes helyzetbe kerülnénk, csak meg kell nyomni az SOS gombot, mely értesítést küld a nonstop telefonos szolgálatnak, s közben kapcsolatot tart velünk, míg a segítség megérkezik. Különböző előfizetési csomagokat válaszhatunk a készülékhez, hogy a kapcsolatot létrehozzuk. De persze még ez így is olcsóbb, mint egy műholdas telefon és annak költésgei.

 

NINCS MOBIL LEFEDETTSÉG?


A Garmin inReach SE+ és a Garmin Explorer+ mindent biztosít, ami a kapcsolattartáshoz szükséges, nem kell aggódnia, hogy nem vagyunk lefedett területen, az inReach GPS-ek mindekor és mindenhol működnek.

 

SOS


Ez a funkció lényegében a GEOS, mely több, mint 140 országban segíti a túrázókat mentőszolgáltatással. Ebből egyértelmű, hogy ez a készülék nem a magyar "hegyekre" fejlesztettek ki. Az SOS gomb megnyomásával értesítést küldünk a helyzetünkről, értesítést küld a személyes kapcsolattartónknak is és megindulnak a mentőcsapatok felénk. Amíg megérkeznek a mentőcsapatok folyamatos a kommunikáció a központtal, s automatikusan megsoztja az inReach a helyzetünk.

 

 

MEGOSZTÁS

Hol vagyunk, merre vagyunk, ha ez nincs fenn a facebook-on twitteren, akkor nem is hihető? A nyomonkövetési funkció bekapcsolásával a Garmin inReach SE+ vagy Explorer+ készülékek tudatják barátainkkal, családunkkal helyzetünk, melyhez a MapShare® webes felület segítségít. A GPS megadott időközönként megküldi helyzetünk, így követhető a tervhez képest a haladásunk online. Ha nem vagyunk aktívak a MapShare oldalon keresztül is bekérhető helyzetünk, de küldhető számunkra üzenet is. A MapShare oldalunk beágyazhatóak weboldalba vagy a Facebook oldalunkra is. 

 

 

 

TELEFON és TÁBLAGÉP

Itt több kényelmi funkciót használhatunk az ingyenes Earthmate® APP használatával, mely Apple® vagy Android™készülékeknél működik csak Bluettoth Smart párosítás után. Ezek után térképet vagy légi felvételt is rátölthetünk a GPS-re. De, hogy még egyszerűbb legyen, s ne kellljen -15 fokban elővenni a telefont, megírhatjuk üzeneteinket a GPS-en, s elküldhetünk azt a GPS-ről, miközben a háttérben a telefonról megy ki az értesítés.

 

IDŐJÁRÁS

Nemcsak a barométer és a hőmérsékletmérés lesz a támpontunk túráink során, hiszen az inReach időjárási értesítő közvetlenül a GPS-re küldi az előrejelzéseket. Időjárási előrejelzést kérhetünk útvonalunkra is, vagy bármely pontra utunk során.


 

 

GARMIN inREACH EXPLORER+ PLUSZ FUNKCIÓK 

Az inReach Explorer+ egy lépéssel tovább megy, részletes, előre betöltött TOPO térképeket biztosít számunkra. A beépített magasságmérő pontos magasságot, szintemelkedést és süllyedést mutat, a barométer pedig segít követni a légnyomás változását. A digitális iránytű segít megtartani a helyes irányt, még rossz látási körülmények között is.

 

DÍJJAK


Az Iridium hálózat használatához az inReach SE+ vagy Explorer+ készülékhez előfizetés szükséges. Az előfizetés lehet éves vagy havi szintű. Emellett 4 csomagból választhatunk:

  • SAFETY: SOS riasztás, ingyenes üzenet kapás, 10 üzenet küldés és a . Online 10 percenkénti pociciókövetés, melynél a követési periódusokat és pontokat külön kell fizetnünk. Ár: 15-20EUR/hó
  • RECREATION: SOS riasztás, ingyenes üzenet kapás, 40 üzenet küldés tartalmaz. 10 percenkénti online követéssel. Minden egyéb korlátlan. Ár: 30-45EUR/hó
  • EXPEDITION: SOS riasztás, ingyenes üzenet kapás, korlátlan üzenet küldés tartalmaz. 10 percenkénti online követéssel. Minden egyéb korlátlan. Ár: 60-80EUR/hó
  • XTREME: SOS riasztás, ingyenes üzenet kapás, korlátlan üzenet küldés tartalmaz. 2 percenkénti online követéssel. Minden egyéb korlátlan. Ár: 100-125 EUR/hó

 

FELHŐS TÁROLÁS

Megtervezhetünk útvonalunk útpontok és útvonalak segítségével, s ezeket tárolhatjuk a felhőben, s igény szerint rátölthetük a GPS-re. Topo térképfrissítés is mehet a telefonon keresztüli szinkronizálással, illetve a készülék beállításait is állíthatjuk.

 

HARDWARE


Kemény strapabíró tokázás és IPX7-es vízállóság. A beépített Lítium akkumulátor alaptartozék, ha merülne (max 100 óra üzemidő) microUSB kábellelé újratöthető hálózatról vagy 12V-os hálózatról. A GPS-hez jár még egy karabineres tartó, melyel mindig nálunk lehet a GPS.

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák