Garmin

Garmin GPSMAP 62sc

010-00868-20

Elektronikus iránytű, barometrikus magasságmérő 1,7GB memória, 65e színű kijelző, BirdsEye™ Műholdas felvétel és Saját térképek támogatással rendelkezik.

134 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

GARMIN GPSMAP62sc

 

Az új fejlesztésű GPSMAP 62sc kézi navigációs eszköz 5,1 centiméteres képátlójú, napfénynél is olvasható, 65000 színű kijelzővel, BirdsEyeTM Műholdas felvétel (előfizetés szükséges), Saját térképek támogatással és beépített digitális fényképezőgéppel rendelkezik. A 3 tengelyes iránytű, barometrikus magasságmérő, gumírozott és vízhatlan tokozás, valamint a quad helix antenna rendkívüli helymeghatározást ötvöz a kecses kialakítással.

 

Fedezzen fel és fotózzon geocímkézett képeket

A GPSMAP 62sc 5,1 cm-es, napfénynél is olvasható kijelzőjével könnyedén navigálhat bárhova, melyben a beépített alaptérkép is segíti. A látványos helyszíneket az 5 megapixeles, automatikus fókusszal ellátott kamerával rögzítheti. Minden elkészített kép tartalmazza a helyet, ahol fényképezve lett, így később könnyedén visszatalálhat. A fényképek rendszerezéséhez és térképen megjelenítéséhez használja a Garmin ingyenes BaseCampTM szoftverét, vagy ossza meg az Interneten a Garmin ConnectTM Photos szolgáltatásával.

 

Ismerje az irányt

A GPSMAP 62sc beépített, 3 tengelyű elektronikus iránytűvel rendelkezik, mely akkor is megmutatja az irányt, ha a készülék nincs szintben tartva. A barometrikus magasságmérő folyamatosan követi a nyomásváltozást, mely segítségével meghatározza az aktuális magasságot. A barometrikus nyomás változását követve a hozzáértők akár a várható időjárást is meg tudják becsülni.

 

Vezeték nélküli megosztás

A GPSMAP 62sc vezeték nélküli megosztásának köszönhetően pontjait, nyomvonalait, útvonalait és geoládáit külön kábel nélkül küldheti át hasonló készüléket használó ismerőseinek. A pontok megosztása egyszerű, csupán a "Küldés" gombot kell megnyomnia.

 

Tartsa meg a pozíciót

Nagy érzékenységű, quad helix, WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőja és HotFixTM műhold pozíció becslésével a GPSMAP 62sc gyorsan határozza meg a helyzetét és pontosan meg is tartja akár sűrű lombozat vagy nagy épületek környékén is.

 

További térképek

Könnyű további térképeket betölteni, köszönhetően a Garmin széleskörű részletes hajós-, topográfiai- és autós térképeinek, melyek microSD kártyán vásárolhatók meg. Csak dugja be a BlueChart® g2 előre feltöltött kártyát, és máris nagyszerű részletességgel láthatja a környező vízrajzot, vagy a szárazföldön csak tegye be a City Navigator NT® térképet és máris fordulóról-fordulóra navigálhat. A kártyafoglalat vízhatlan tokozáson belül található, így nem kell aggódnia, hogy beázik. A GPSMAP 62sc támogatja továbbá a BirdsEyeTM Műholdas képek kezelését (előfizetés szükséges), így a térképei felett letölthető műholdas-fotó rétegeket is láthat. Mindezek felett a 62sc kompatibilis a Custom Maps, díjmentes programmal, mely segít papírtérképeit betölthető térképekké alakítani.

 

Csatlakozás

Elemezné a bejárt túrát és utat? Egyszerűen csatlakoztassa készülékét a számítógépéhez és a Garmin ConnectTM Internetes oldal használatával részletes információkat tekinthet meg a készüléken rögzített adatokról. Ez a központi hely segít rendszerezni az információkat, melyeket akár a GoogleTM Earth felületén is átnézhet. Fedezze fel Garmin felhasználók millióinak feltöltött adatait, vagy ossza meg élményeit a Twitter® vagy a Facebook® oldalon. Könnyű elkezdeni, menjen ki, fedezzen fel és osszon meg másokkal.

 

Szórakozás

A GPSMAP 62sc támogatja a geocaching GPX állományait, így egyszerűen tölthet le geoládákat készülékére. A papír nélküli navigáció nem csak környezettudatos, de jóval hatékonyabb is. A GPSMAP 62sc tárolja és megjeleníti a fontos információkat, úgymint helyszín, terep, nehézség, tippek és a láda leírása, így nincs szükség többet kézzel beírni vagy nyomtatott lapokat cipelni. Csak töltse fel a GPX állományt a készülékre és már indulhat is. Kecses és könnyű, így a 62sc az ideális társ a kirándulásoknál.

 

Miben más a GPS MAP62-től?

  • microSD kártyával bővíthető
  • van benne elektromos iránytű
  • van benne Barometrikus magasságmérő
  • van benne kjészülékről készülékre adatátvitel

 

Miben más a GPSMAP62st-től?

  • nincsenek előre feltöltött térlképei
  • 500mb helyett 1,7Gb a map 62s belső memóriája

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák