Garmin

Garmin Forerunner 610

010-00947-01

A garmin legkönnyebben kezelhető érintőképernyős GPS-es órája. Ebben a csomagban nincs pulzusmérő öv. Az órában magasságmérő, GPS és számos edzésbeállítás kapott helyet.

104 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

GARMIN Forerunner 610

Az első érintőképernyős sportóra, melyel könnyedén érhet el funkciókat.
Ez megkönnyíti a beállításokat.

A 610 elegáns érintőképernyős óra, de masszív. Funkcionálisan bizonyít tudása, így nemcsak egy szép órát kapunk.
Az érintőképernyő ellenére érheti víz esső, de mégis érzékeny az óra annyira, hogy akár kesztűben is használhatjuk funkcióit.

A 610 gondoskodik a pontos távolságmérésről, tempóról vagy sebességrőlt, GPS pozícióról, szívritmusról, kalóriamérés és sok egyéb funkcióról, melyet edzés közben vagy edzés végeztével is elérhetünk.
Ez a GPS-es óra visszatalál a kiindulási pontra, így bátran nekivághatunk ismeretlen terepeknek, ezzel hatalmas szabadságot adva a terepfutás szerelmeseinek.

 

Virtual Racer TM
Azaz betölthető az órába egy korábbi verseny, edzés, vagy más ember korábbi edzése, melyet a Garmin Connect TM oldalon talál. Virtuális Racer számol különböző sebesség és valós idejű körülmények között, így valóban van ellenfél az ellenfél.
Vagy használja a Virtuális Partner ® funkciót, ami egy előre beállított sebességgel/tempóval halad, így látható itt is, hogy milyen idő vagy távolságra ment el tőlünk/ vagy hagytuk le a virtuális ellenfelünket.

 

A Forerunner 610 rezeg, így az előre beállított jelzéseket, pulzuszónát vagy/ és idő, távolság, kalória, pulzus vagy pedálfordulat tartható lesz.

Kompatibilis a First Beat szoftverrel, mely az edzés hatékonyságát is figyeli.

 

Letöltés számítógépre

 

Ossza meg vezeték nélkülEz vezeték nélküli feltöltés után az edzésadatokat a Garmin Connect TM -on elemezhetjük.
Ezt egy vezeték nélküli ANT + TM USB stick-el tölthetjük le, mely a csomag része.
Itt térképen megnézhetjük hol milyen intenzitás, sebesség, pulzus, szintemelkedést küzdöttünk le, s ha szeretnénk meg is oszthatjuk ez a többi felhasználóval.

A Garmin Connect Mac ® és PC kompatibilis.

A Forerunner 610-el megoszthatja helyszíneit, haladó edzésterveit vezeték nélkül más Forerunner 610 vagy más felhasználókkal. Most elküldheti kedvenc edzéstervét barátjának kipróbálásra, vagy versenyezhet barátjának előzoleg rögzített edzéstervével. Az adatok megosztása egyszerű. Csak válassza a Átvitel menüpontot és az ön információit átküldi a közelben levő készülékekre.

Használhatja az ingyenes TRACKABEE túra és versenymegosztó portált, így ismeretlen helyeken is jókat edzhet.

Rögzítse a szívritmust (opciós, csak a HRM csomagban tudja az óra)

A Forerunner 610 ebben a csomagban szívritmus jeladóval kapható. A digitális szívritmus jeladóval felszerelt verzió folyamatosan figyeli az ön szívverését. Edzzen egy meghatározott szívritmus zónában hogy emelje fittségét vagy hasonlítsa össze szívritmusát az előző teljesítményéhez képest ugyanazon távon. Őn most a Forerunner 405 ANT HRM verzióját olvassa, azaz a pulzusmérővel felszerelt verzióját.

 

garmin_logo

Nyitva tartás

hétfő zárva
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák