Garmin

GARMIN Forerunner 220 Black Bundle

010-01147-40

Beépített GPS-es órája a Garminnak, textil pulzusmérő pánttal, női és férfi kivitelben. Állítható pulzuszóna, számítógépre letölthető edzések.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

84 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

GARMIN FORERUNNER 220 BUNDLE

 

 

  • Beépített GPS-es színes kijelzős óra
  • Pulzusmérési funkciókkal 
  • Tempó és távolságkijelzés
  • Egyéni legek gyűjtése
  • Okostelefon kompatibilis, így online feltölti edzéseinket a connect.garmin.com oldalra. Ez a funkció kizárólag Bluetooth smart kompatibilis telefonokkal érhető el.

 


 

 

Az órád és a telefonod bluetooth-on kommunikál. A teléefonodra le van töltve a connect.gar,in.com mobil szoftver. Így azon ismerőseid, akikkel megosztod edzésed, online nyomonkövethetik merre jársz. Hazaérve pedig nem kell edzés adataidat letöltened a számítógépre, hiszen már mindent fenn találsz az elemzéshez.

 

EDZŐ AZ ÓRÁBAN

A Forerunner 220 rögzíti a távolságot, lépésfrekvenciát és a pulzust is. Mivel beállítható az órán több paraméter szerint a kívánt pulzus, tempó, így futás közben elég a mozgásra a légzésre figyelnünk, az óra jelzi, ha kilépünk a megadott zónából. Az FR220-ban egy beépített GPS található, mely szabadtéren mutatja és rögzíti a lépésfrekvenciát, tempót, távolságot, poziciót, de ezen felül rendelkezik egy gyorsulásmérővel is az óra, így beltérben is mutatja és rögzíti a lépésfrekvenciát, tempót és távolságot. Ehhez nem kell semilyen plusz kiegészítőt venni, hiszen ez be van építve az órába. Ez a funkció akkor is működik, ha szabadtéren edzünk, s a GPS veszi az adatokat, csak épp nem talál egy alagútban műholdjeleket, így ekkor is rögzíti az óra a távolságmérési adatokat.

Az órára díjmentesen letölthetünk edzésterveket, melyeket a Garmin Connect™ oldalról feltölthetünk az órára.

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A Garmin FR220 menürendszere nemcsak egyszerűen használható, hanem minden képernyőparaméter és mértékegység formátum testreszabható. Így ott és akkor láthatjuk azt a kijelzőn, amit szeretnénk. Ez a funkciót képernyőtestreszabásnak hívom, s álltalában a felső kategóriában jelenik meg. Garminnál az FR220-as órától felfelé van benn ez a kényelmi funkció.

 

EDZÉS KÖZBEN

Beállíthetunk tempó vagy pulzuszónákat is, emlyben sportolni szeretnénk, s ha kilépünk a zónából az óra hangjelzést ad. Mindemellett beállítható vibrációs visszajelzés is, mely haznos azoknak, akik nem szeretnék környezetüket csipogással zavarni, vagy túl hangos környezetben futnak. Edzés végeztével az óra összesíti az adatokat, s ha valamely paraméterban egyéni rekord született, jelzi. Így a legnagyobb sebesség, legjobb átlagsebesség, leghosszabb edzés időben vagy távban mind ide tartzik.

 

LETÖLTÉS

Aki ezt az órát választja nemcsak edzés közben zeretne segítséget kapni, hanem szeretné edzéseit is kielemezni. Ehhez az órából az adatokat le kell tölteni a számítógépre, s ott a connect.garmin.com felhűs szoftveren keresztül láthatjuk online edzésnaplónkban az összes edzésünk adatait. Két módon tölthetjük ide fel edzéseink, egyrészt a hagyományos USB kábeles megoldással, mely egyik fele egy csiptetős fej, melyet az órára csiptetünk a másik fele egy USB kivezetés, melyet a számítógépünkbe dugunk. Ennél persze gondolhatnánk nincs egyszerűbb megoldás. De a 220-as bluetooth kapcsolata edzés közben is tudja küldeni edzés adatainkat a telefonunkra, az pedig az APP-on keresztül a connect.garmin.com szoftverre a felhasználói fiókunkba. Így edzés után nem kell bajódnunk a letöltéssel, így akár egy iPad-en vagy táblagépen is elemezhetjük edzésünket.

Ez a funkció kizárólag olyan telefonokkal használható, ami támogatja a Bluetooth Low Energy profilt (BTLE)

Ennek a megoldásnak a másik előnye, hogy barátainkkal könnyen megoszthatjuk edzésünk, így valós időben láthatják (Live Track) merre járunk, melyen pulzus és tempó kapcsolódik edzésünkhöz. hazaérve pedig vár* a finom ebéd, hiszen látható volt mikorra érünk haza.

*ez férj és feleségfüggű

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák