Garmin

Garmin EDGE 810

010-01063-01

EDGE 810 kerékpáros GPS, mely térképet kezel, online edzést kezel okostelefonoddal, s számos dologban értékes társad lehet.

149 900 Ft

135 000 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

GARMIN EDGE 810

GARMIN EDGE 810-ből 3 csomagot (vastaggal kiemelve az aktuális csomag) lehet 2013 tavaszától kapni:

  • EDGE 810: tartalma edge 810 óra, 2db óratartó konzol
  • EDGE 810 HRM+ GSC10: tartalma edge 810 óra, 2db óratartó konzol, pulzusmérő öv, sebesség és pedálfordulatmérő szenzor
  • EDGE 810 HRM+ GSC10 EUROPA: tartalma edge 810 óra, 2db óratartó konzol, pulzusmérő öv, sebesség és pedálfordulatmérő szenzor, Europa navigációs térképe

 

Ez a 2013 tavaszán megjelenő kerékpáros GPS kezeli a térképeket legyen az topográfiai vagy navigációs. Kejelzője érintőképernyős, csakúgy, mint 800-as elődjének. A nagy újítás az okostelefon kompatibilitása, így online edzéseket végezhetünk, ami valós időben megosztható, nyomonkövethető, ha a connect garmin mobile alkalmazásával tekerünk. Telefonunk eközben átküldi az időjárási adatait az adott helyszínnek, ahol tekerünk. Hazaérve már nem kell letöltenünk az adott edzést, hiszen minden adat, grafikon, útvonal fent van a nevünk alatti garmin connect edzéselemző szoftverbe.

 

TÉRKÉPEN

Természetesen a beépített gps-e az edge 810-nek rögzíti az útvonalat, melyen tekertünk. Mivel ez egy sport gps, így rögzíti és valós időben is mutatja a sebességet, távolságot, szintemelkedést, szintesést, aktuális magasságot, hőmérsékletet. 

 

FEJLESZTHETŐ

Minden ANT+ rendszerrel

  • PULZUSMÉRŐVEL
  • SEBESSÉG ÉS PEDÁLFORDULATMÉRŐVEL (GSC10)
  • ERŐMÉRŐVEL (VECTOR)

 

KIJLEZŐ

Érintőképernyős működés, mely gyors és hatékony, akár kesztyűben is.  160 x 240 pixeles felbontása van a színes kijelzőnek. Kijelzőjén minden testre szabható. Mi mondjuk meg mennyi adatot szeretnénk megjeleníteni egy képernyős, s mi legyen az. Akár azt is láthatjuk egy képernyőn, hogy: napkelte, pontos idő, napnyugta, stopper, utolsó részidő, legjobb részidő, aktuális részidő. Mivel 76 adatból választhatunk, s több képernyőt is összeállíthatunk, így nem lesz hiányunk adatokból. Ráadásul több sportprofilt is létrehozhatunk, így külön beállítható az országúti, monti vagy a természetjáró üzemmód adatai.

 

 

KAPCSOLATBAN

Apple vagy Android rendszerű telefonokkal párosítható az EDGE 510, ehhez nem kell mást tennünk, mint letölteni a Garmin Connect Mobile alkalmazást, mely ingyenes. Ezzel kíméljük a telefon akkumulátorát, hiszen csak a 3G rendszert használja a mobilunk. Tehát könnyen megoszthatjuk online is edzésünket barátainkkal, edzőnkkel vagy a médiával, s amint vége az edzésnek, már fogadhatjuk is a lelkes gratulációkat.

 

 

 

 

ELŐ KÖVETÉS

Online követhetik tehát az edzésünk, versenyünk azok, akikkel megosztottuk. Így nemcsak a sebesség, távolság és egyéb karakteres adatokat láthatják, hanem azt is, hogy éppen hol tartasz és milyen pulzussal, sebességgel, pedálfordulattal tekersz. 

 

IDŐJÁRÁS

Igen, van benne hőmérsékletmérő, ez ma már nem újdonság ebben a kategóriában. De okostelefonnal használva, ha letöltjük a connect garmin mobile alkalmazást, a készülék mutatja az aktuális helyzetünkhöz tartozó időjárási adatokat és előjelzéseket.

 

VEZETÉK NÉLKÜLI ADATÁTVITEL

Mi döntjük el, hogy a connect garmin mobile alkalmazással vagy manuálisan töltjük fel edzéseinket a connect.garmin.com edzéselemző oldalunkra.

Természetesen a Garmin sport óráiból nem hiányozhat a Virtual partner sem, ami lehetővé teszi, hogy egy korábbi edzéssel, avgy más edzésével versenyezzünk. A készülék minimális memóriája 180 óra.

 

BRINGÁRA SZABVA

Az EDGE 810 bringás komjúter 17 óra üzemidővel, bír, majd ez után feltöltjük, mint egy mobiltelefont. természetesen a 17 óra üzemidő GPS használata mellett értendő. Ha nem használjuk a GPS részét és csak GSC10-el használjuk (sebesség/pedálfordulatmérő), akkor az üzemidő megnő.

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák