Garmin

GARMIN D2

010-01040-30

Garmin D2 kisgépes repülésekhez ideális társ, melyetz önmagában is használhatunk repülés végrahajtásához, de akár Garmin Pilot szoftverrel is szinkronizálhatjuk.

148 000 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

GARMIN D2™

 

KÉZEN HORDHATÓ PILÓTAÓRA

  • Beépített GPS
  • Közvetlen és közvezett replőtéri adatbázis 
  • Barometrikus magasságmérő, 3D iránytűvel
  • Több időzónát kezel Zulu/UTC
  • Időzítők hang és rezgő funkcióval
  • Vezeték nélküli replülési terv átvitele Garmin Pilot programról
  • Garmin VIRB kamerát vezeték nélkül kezel

 

A D2 pilótaóra célja a funkciók és stílus ötvözete. A beépített GPS-es óra WAAS GPS vevőegységet használ, állítható barometrikus magasságmérővel, 3 tengelyes iránytűvel. Lencséje domború, hogy a közvetlen napfénynél is jól olvasható legyen, éjszakai üzemmódban narancssárga kijelzője világít. 

 

KÖZVETLEN REPÜLÉS

A Garmin D2 tudja a DIREKT TO funkciót egyetlen gomb megnyomásával. Világtérkép adatbázissal rendelkezik. Képes a reptérről reptérre vagy reptérről jelentőpontra navigálni a saját választásod alapján. Természetesen az órán látható a pillatatnyi repülési pozició és tudod követni egy HSI-n keresztül a célállomáshoz. Meg tudsz határozni saját útvonal vagy jelentőpontokat, így általa egy általad szerkesztett helyre is el tudsz repülni, ami nincs benne az adatbázisban. Be lehet jelölni MARK ON TARGET pontokat, így meg tudod határozni mi felett repülsz át és mikor.

 

TESTRESZABHATÓ KIJELZŐ ÉS IDŐZÍTŐ

A GARMIN D2 órán minden adatod mi állítunk be, képernyőnként. Tahát mi döntjük el mi és hol szerepeljen és egy profilhoz mennyi képernyőt szeretnénk használni, látni. Természetesen grafikusan is láthatjuk a sebességet/ magasságot/légnyomást. A legfontosabb persze a pillanatnyi föld feletti sebesség, az útvonalból eltelt és hátralévő idő, mágneses irány és a süllyedés mértéke lesz. Az órán beállítható sebesség/magasság/ pozició alapján riasztás, mely plusz az órán tárolt iformációkat is megjeleníthet.  A riasztás lehet hang és/vagy vibrálás jelzés, így figyelmeztet az esetleges tankolásra repült óránként beállítva.

 

GARMIN PILOT KOMPATIBILIS

Kisgépeken a repülési tervezt a Garmin Pilot programon szerkeszthetjük meg, ahol könnyedén felépíthetünk egy repülési tervetaz általunk megadott útvonalak segítségével, amit végül Bluetooth segítségével átküldhetünk a Garmin D2 órának. Jelentőpontról jelentőpontra pár gomb megnyomásávalelnavigálhatsz, egészen a célállomásig.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák