Garmin

Garmin Approach S2

010-01139-01

GOLF óra. 30000 pálya, melyből 6 magyar pályát is kezel. Tudja hol van a legközelebbi pálya, s azt is, hogy az ütéstávolság és irány mennyi.

84 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
A termék nincs boltunkban. Rendelés esetén 1 héten belül beszerezzük.
vissza a termékekhez

Garmin Approach S


A Garmin bemutatja az Approach S2 GPS-vevős golf karórát, ezzel a piacvezető Approach sorozat egy új, kecses, stílusos karórával bővül tovább. Az S2 a világ minden pontjáról összegyűjtött több mint 30.000 pálya adataival feltöltve érkezik, a csomagolásból kivéve azonnal elkezdhetjük vele a játékot: előfizetés, letöltési díj nélkül.

A Golf készülékhez jelenleg az alábbi pályák érhetők el Magyarország területéről:

  • Pannonia Golf & Country Club (Alcsútdoboz)
  • Royal Balaton Golf & Yacht Club (Balatonudvari)
  • Magyar Golf Club (Budapest)
  • Birdland Golf & Country Club (Bükfürdő)
  • Boya Eagles Golf & Country Club (Debrecen)
  • European Lakes Golf & Country Club (Hencse)

 Magyarországi pályák - a készülékhez jelenleg az alábbi pályák érhetők el Magyarország területéről: Pannonia Golf & Country Club (Alcsútdoboz), Royal Balaton Golf & Yacht Club (Balatonudvari), Magyar Golf Club (Budapest), Birdland Golf & Country Club (Bükfürdő), Boya Eagles Golf & Country Club (Debrecen), European Lakes Golf & Country Club (Hencse)

Az Approach S2 méri a green elejének, végének és közepének a távolságát, valamint egy pillantás alatt kijelzi a layup és dogleg távolságokat. Az új, beépített eredménylap funkció révén a játékosok a menet során folyamatosan nyomon követhetik az elvégzett ütéseket. A Garmin golfjátékosokat segítő termékskálájának legújabb tagja három új színváltozatban kapható, kivitele divatos, mégis praktikus. Lapos kivitele előny a mindennapi viselet során, de a golfpályán mind egy férfi, mind egy nő mellett vérprofi segítőként szolgál a világ bármely pontján.

– Az Approach S2 a tökéletes társ egy hobbi golfozó számára – mondta Martin Resch, a Garmin EMEA gyártási igazgatója. – A készülék világszerte több mint 30.000 pálya adatait ismeri, a csomagolásból kivéve azonnal alkalmas a játékra, mérési funkciók sokaságával, valamint egy rendkívül jól átlátható kijelzővel bír, így a játékosok számára elérhetővé közelségbe hozza a győzelmet.

Továbbfejlesztett mérési funkciók – A háromféle színkombinációban (fehér-szürke, fekete-piros, lila-fehér) kapható Approach S2 méri az egyes ütések távolságát, valamint a green elejéig, aljáig és közepéig mutató távolságot. Annak érdekében, hogy a közelítő ütések során a játékos mindvégig tökéletesen átlássa a pálya sajátosságait, és segítséget kapjon tudásának magasabb szintre emelésében, az S2 egy pillantás alatt felvázolja a layup és dogleg távolságokat.

Élvezzük a játékot, ne lelassítsuk – Az S2 használatával kizárólag a játékra koncentrálhatunk: nincs bonyolult beállítás, nem kell keresnünk a megfelelő pályát vagy a játszott lyukat, így játékostársaink sem néznek ránk ferde szemmel. Csak kapcsoljuk be az S2-t, amely rögtön megállapítja, hogy melyik pályán játszunk, és automatikusan irányít az egyik lyuktól a másikig. Győződjünk meg róla, hogy az éppen megjátszott lyuknak megfelelő információkat közli velünk a készülék, és élvezzük a játékot.

Pehelysúlyú és sportos – A maga 52 gramm súlyával a lapos és sportos kialakítású S2 ugyanolyan kényelmesen hordható a pályán, mint a pályán kívül. Az S2 gumírozott fogófelületet kapott, masszív és vízálló (10 m-ig), emellett egy mozdulattal levehető és kicserélhető szíja révén megjelenését könnyedén saját ízlésünkre szabhatjuk (színes csereszíjak kaphatók). A pontos idő és dátum automatikus beállításának, az ébresztő funkciónak és az újratölthető lítium-ion akkumulátornak köszönhetően többet nem késsük le a kezdési időpontot. Akik érdekel az elvégzett testmozgás is, a távolságmérőre pillantva mindig pontosan tudni fogják, mekkora távot gyalogoltak be.

Ingyenes, előre feltöltött pályák a világ minden pontján: Az S2 a világon bárhol használható, és miután világszerte 30.000 pálya adataival feltöltve érkezik, a golfozóknak soha többet nem kell fájjon a fejük a letöltési díjak miatt. Azok a játékosok, akik sokat utaznak, ismeretlen pályákon játszanak, vagy egyszerűen otthon kívánnak jobban elmélyedni állandó pályájuk rejtelmeiben, az Approach S2-vel esélyt kapnak, hogy javítsanak pontjaikon és fordítsanak az eredményen. Az S2-höz élettartamra szóló pálya-adatbázis frissítési lehetőség is jár, ennek költségvonzata nincs, előfizetés sem szükséges. A digitális eredménylap funkcióval elmenthetjük a ponttáblázatot, melyet megtekinthetünk és kielemezhetünk a Garmin interneten elérhető programján. Az eredménylapot ki is nyomtathatjuk, így még biztosabban megőrizhetjük a kör során elért teljesítményünket, archiválhatjuk eredményeinket.

Az Approach S2 2013. márciusától kapható, bruttó 84900 Ft-os javasolt kiskereskedelmi áron. Az Approach S2 a Garmin szabadtéri piaci szegmensének legújabb eleme, melynek célja, hogy színesítse, fokozza a felhasználók pályán, úton, ösvényen és vízen megtapasztalt élményeit. A Garmin blog olvasásához, valamint a Garmin további termékeinek megismeréséhez látogassunk el a www.garmin.hu honlapra, vagy csatlakozzunk a Garmint kedvelők közösségéhez a www.facebook.com/garminhu és www.twitter.com/garmin honlapokon.

Nyitva tartás

hétfő zárva
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák