Suunto

ELEMENTUM VENTUS Brown Leather

SS014526000

A Ventus egy igen kifinomult, mégis elegáns óra vitorlázásra, mely lenyűgöző funkciókat tud, amelyek lehetővé teszik az előrejelzések várható időjárás, egy fejlett navigációs tájoló és egy vitorlás időmérő a tökéletes verseny kezdetét.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

191 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

SUUNTO ELEMENTUM VENTUS
 

PRÉMIUM VITORLÁS SPORTÓRA 

A Suunto Elementum Ventus az a tökéletes kiegészítő, amire a tökéletes hajósnak szüksége van, egy rendkívül kifinomult és elegáns, időtálló készülék. Lenyűgöző funkciói révén -mint pl. a légnyomásadatokon alapuló időjárási trend előrejelzés, rendkívül fejlett navigációs kompassz, start visszaszámláló - a Ventus egyike a fedélzet nélkülözhetetlen alapfelszereléseinek.


KONSTRUKCIÓ
A Ventus megépítésénél alapkövetelmény volt, hogy az óra képes legyen ellenállni a rendkívül kemény nyíltvizi, óceáni körülményeknek is: AISI 316L rozsdamentes acél külső óraház, barna bőr óraszíj, tükröződésgátló bevonattal ellátott zafírkristály óraüveg, rendkívül jó minőségű LCD kijelző, vízállóság 100 méterig.


LÉGNYOMÁS
A Ventus beépített barométere a környező levegő abszolút légnyomását méri. Az elmúlt 12 óra mérési eredményeit képes az óra grafikus formában megjelenítení , a legfrissebb mért eredmény pedig a légnyomásmérés funkcióba való belépés nélkül is láthatóvá válik. A mérési eredmények alapján megjelenő jelzések segítenek az elkövetkező időszak időjárás változásainak megállapításában, használatával nagy valószínüséggel eldönthető, mikorra várható az időjárás elromlása.


VISSZASZÁMLÁLÓ
Minden hajóversenyző legmegbízhatóbb társa lehet a Ventus start visszaszámlálója. A visszaszámláló természetesen szinkronizálható a verseny hivatalos rajtvisszaszámlálásával. A visszaszámlálás funkció továbbá megbízható stopperóraként is használható.

Nyitva tartás

hétfő zárva
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák